Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Mafia 3-ról?

Mi a véleményetek a Mafia 3-ról?

Figyelt kérdés

Szerintem jó nagy bukó. A hangulata úgy ahogy meg van, de itt le is főtt a kávé. Technikailag egy nulla, a grafika, történet elmegy, maga a játék meg monoton és unalmas, bár nekem a lövöldözés se tetszik.

Bár jobb, mint a kettő, de az egynek a közelébe nem ér.

2016. okt. 10. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első részt semmi sem tudja überelni. Nekem a 3 viszont még úgy is csalódás volt, hogy nem is vártam tőle semmit.
2016. okt. 10. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ocsmány és dögunalmas.
2016. okt. 10. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
en ugy ahogy birom a monotonitast, de a mafia 3ban maga a jatekmenet annyira nulla kreativitast mutat.. az eleje meg a vege meg erdekes, az atvezeto videok jol vannak megcsinalva, a hangulata is ugy ahogy megvan (foleg a zenek miatt). Minden mas viszont nagy bukas, optimalizalas kozel 0 pc-re, a 'menj le a mocsarba es lopj el eztazt' kuldetesek nagyon farasztoak, ostobasag hogy le vannak zarva a jo fegyverek, dolgok a jatek vegeig, keves a szeretheto karakter, es ugye a copy paste kuldetesek. a varosban gyujtogetesen kivul semmit sem lehet csinalni, ennyi erovel maradhattak volna a mafia 2-s megoldasnal, linearis jatekmenet nyitott vilagban.
2016. okt. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!