Nem tudom, hogy tudjatok e mirol beszelek aki nem tudja megprobalom elmagyarazni. Amikor megmozditom az egeret a kurzor a kepen nem indul el azonnal hanem csak egy kicsit kesobb, es ez olyan furcsa erzest ad a jatekhoz (nem lehet normalisan celozni) mintha nem lenne eleg jo a szamitogepem a jatekhoz. Ami kesz vicc mivel Witcher 3-at Ultra-n 4K-ben 40+ FPS-el jatszottam vegig, az az a szamitogepem eleg jo. Nem mindig volt meg ez a problema, csak most egy ideje nem jatszottam cs:go-val (kb 2-3 honap) es most hogy ujra akartam most vettem ezt eszre. Mar probaltam ujra installalni, meg driver-eket frissiteni, eddig semmi se mukodott. Barki tudja, hogy mi lehet a baj?
1. Lézeres egered van. Cseréld ki egy optikai érzékelősre.
2. Nem használsz egéralátétet. Használj.
2016. okt. 11. 07:32
2/8 anonim válasza:
Nekem pont ugyan ez a problémám ha megtudsz valamit letudod ide írni mert így nem lehet játszani.
2016. okt. 11. 15:08
3/8 A kérdező kommentje:
Van eger padom, es az egerem is jo mivel regebben is ugyan ezzel az egerrel jatszottam es akkor meg mukodott. Szoval nem volt tul nagy segitseg :/
2016. okt. 11. 15:29
4/8 Stark2000 válasza:
"Amikor megmozditom az egeret a kurzor a kepen nem indul el azonnal hanem csak egy kicsit kesobb" - nagy válaszidőnél szokott előfordulni. Ez számítógép gyenge teljesítményétől lehet, vagy rossz optikai / lézeres szenzoroktól lehet, esetleg kosz a szenzorban / asztalon. Egérpad mindenképp jó volna, valami normálisabb szövet. Egy újabb egeret is nyugodtan kipróbálhatsz, hátha a tiéddel van a baj. A gép teljesítménye ezek szerint nem lehet probléma, de a többi még fent áll. A szenzorra gyanakodnék egyébként. :)
2016. okt. 11. 17:46
5/8 Stark2000 válasza:
Nah, marha jól megfogalmaztam. Szóval:
Nagy válaszidő a gyenge géptől lehet. Ha nem gyenge a gép, akkor a szenzor őrülhetett meg, bár ezt kisebb eséllyel tudom elképzelni.
2016. okt. 11. 17:47
6/8 Stark2000 válasza:
+2 tipp.
Mouse Acceleration-t kapcsold ki windowsban is és játékban is.
Esetleg polling ratet ellenőrizd.
2016. okt. 11. 17:56
7/8 A kérdező kommentje:
Mint emlitettem az egeremmel/eger paddal nincs baj se a szamitogepem teljesitmenyevel. Mivel overwatch-ot is jatszok es ott tokeletesen mukodik, es amugy is alig egy eve ujitottam fel szinte minden szempontbol a gepem.
A CS:GO-n beluli beallitasokban nincs hiba mert azt mar tobszor is ellenoriztem/reseteltem. Es azert nem voltam rosz jatekos amikor meg jatszottam szoval tudom, hogy hogyan kell beallitani az ilyen alapveto dolgokat igaz az windows beluli eger balitasokat meg nem neztem. Szoval azt meg at kell neznem, lehet hogy ott van a baj.
2016. okt. 11. 18:20
8/8 A kérdező kommentje:
Bar nem vagyok benne biztos (hogy a windows-on beluli eger beallitasokban lenne a baj), hiszen mint emlitettem jatszok mas jatekokat is mint pls overwatch es ott tokeletesen mukodik az egerem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!