Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mindent szeretnék megtudni a...

Mindent szeretnék megtudni a world of tanks nevű játékról, hogy kell játszani? Hogy folyik minden?

Figyelt kérdés
Mindenről szeretnék tudni,a csatákról,garázsbeli dolgokról,egyebek.

2013. szept. 15. 19:53
 1/7 anonim válasza:

Először is. Van pár tankod alapból a garázsba. Német tank, Orosz, Amcsi, Kínai.stb. Ha ráviszed az egeret meglátod melyik miben jobb tank(gyorsaság, pontosság, erősség stb) amelyik neked tetszik azzal elkezdesz játszani, itt kapsz pontokat amivel azt a tankot tovább tudod még erősebb tanká fejleszteni, közben pénzt is kapsz amivel lőszert és erősebb dolgokat tudsz rá venni.

A csatákról nem sok mindent tudok mondani, pusztítanod kell a másikat és kész, vannak különféle módok és pályák, de a lényeg úgy is az hogy csatázz és védd a területed stb. Már rég játszottam nem tudom olyan pontsan leirni

2013. szept. 15. 20:36
 2/7 anonim válasza:

Ha játszottál már a COD- első vagy a második részével, akkor nagyjából 80%-ban megegyezik a dolog ami az irányítást és a célzást, lövést illeti.

Ez egy ingyenes, online játék amiben tankokkal vagy. A tankok között lehet választani - többek között, hogy milyen frakcióbeli tankot választasz, illetve milyen típust.

Frakciók: Angol, amerikai, francia, német, orosz, kínai.

Típusok: Könnyű/közepes/nehéz harckocsik, önjáró lövegek, tankvadászok.

Mindegyik frakciónál mások az erősségek, ezeket nem tudom részletezni. Annyit tudok mondani, hogy könnyű tankoknál az oroszokat ajánlom, nehéz tankoknál pedig francia illetve a német oldalt ajánlom. Lövegeknél szintén németek.

Hangár: A garázs az első hely,a mit a képernyő mutat, miután az accountoddal beléptél. Ott veheted illetve fejlesztheted a tankodat. Fejlesztésekről a "Diablo" fog eszedbe jutni, nem nagy rizikó. Löveget, motort, rádiót, lánctalpat, páncélzatot(tornyot) lehet fejleszteni, illetve a legénységet ha jól tudom.

Szinte mindent itt tudsz megcsinálni, ami a tankkal kapcsolatos. beleértve a javítást - ha kilövik játékban a tankot -, illetve a lőszervásárlást - ha elfogy. Az első tankokat még költség nélkül felszerelheted lőszerrel illetve javíttathatod meg, de utána már komoly költségekbe fog ez kerülni, ha netán egyik csatában kilőnek téged. Prémium szolgáltatások is vannak, de nem ajánlom akkor, ha nincs bankkártyád vagy ah nem vagy egy pénzes ember.

A csata úgy néz ki, hogy rányomsz a "harcra fel" gombra. pár perc múlva már a mezőn találod magad, visszaszámlálva a csata indulásáig. Nem te döntöd el, hogy melyik csapatba illetve pályára kerülsz, azt a rendszer dönti el.

A pályán akkor nyer a csapatod, ha legyőzi az összes ellenséges tankot, illetve ha az ellenség bázisát - ahol kezdenek, nektek is van ilyen -, elfoglaljátok. Akkor nem tudják elfoglalni, ha az a bázison van valaki, aki nem a te - vagy az ő esetükben az ő csapatukból, származik.

Remélem így világos. Hajrá. :)

2013. szept. 15. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
kezdokent nem ajanlom semmikepp a francia agat, a jatekstilusuk miatt inkabb a taoasztaltaknak ajanlott
2013. szept. 15. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:

igen a franciák csak tapasztaltaknak ajánlott! én is fejlesztettem azokat mikor kezdtem de ne tetszett, mert sz*rnak gondoltam (már elnézést). de most már imádom a franciákat mert van tapasztalatom.

ha szeretnél még többet megtudni a szabályokról, technikákról, stb. (oktatás pontnál több mindenből választhatsz) akkor ajánlom ezt az oldalt! [link]

itt értesülhetsz az akciokról, küldetésekről.

ja és ajánlom, hogy nézz meg videotat is! (az oldalon von oktató videó) én cleverlandet(övé az oldal), és karvalyt követem.

2013. szept. 17. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. szept. 18. 06:39
 6/7 toth.peter ***** válasza:
ne lőj csapattársra! Ha véletlen eltaláltad, mert segíteni/lőni szeretnél, és beáll eléd, kérj bocsánatot (lehetőleg angolul:sorry)!
2013. szept. 18. 20:05
 7/7 toth.peter ***** válasza:

Előző vagyok: Ha valaki a csapatodból úgy köszön, hogy "siemka,elo pl", akkor szinte 200%,hogy kikaptok, mert azok lengyelek, és azok nem nagyon tudnak játszani a wottal. És nem érdemes az ellenség bázisát foglalni, ha egy oldalon áttörtél/áttörtetek, inkább menjetek az ellenség hátába, és lődd, mert akkor kapod a wn6-ot, a wn7-et, és az effi-t. Ez az utolsó 3 arra jó, hogy pl.:jelentkezel egy klánba, nagy részt az alapján ítélnek meg. Továbbá a bázison csak td-vel( Páncélvadásszal) illetve artyval (tüzérséggel lehet) campelni. És amit sokan nem tudnak, hogy az afk és a bot nem ugyanaz! A különbség: az afk nem feltétlenül tehet róla, hogy afk, (nem mozdul kezdeti pozíciójából, nem lő, nem forgatja a tornyát)mert pl.: lefagyott a gépe/kifagyott a játékból. Míg a bot tehet róla, hogy bot. Pl.: Lement egy rekesz arany ászokért, vagy kiment szarni. Még egy kis aprósság: Fölöslegesen jelentesz fel bárkit is, lesz*rják a moderátorok. Ui.: Ha kilőnek, fogadd el, ne kezdj trágár szavakat irogatni! Miért? Mert bannolnak a chatből, és nem tudsz segítséget kérni a csapattól, vagy nem tudsz jelezni

a térképen, hogy ott vész van, ott az ellenség át fog jönni. ÉS UTOLSÓ: MINDIG NÉZD A KISTÉRKÉPEDET (JOBB ALUL)!

2013. szept. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!