Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kit mentetettek meg Virmireon?...

Kit mentetettek meg Virmireon? (Mass Effect 1)

Figyelt kérdés
Ashleyt, vagy Kaidant? Indokoljátok is meg légyszíves. Köszönöm.

#megmentés #Mass Effect #Virmire #Ashley Williams #Kaidan Alenko
2016. okt. 11. 02:25
 1/7 A kérdező kommentje:
*Mentettetek bocsi
2016. okt. 11. 02:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt, mert háromszor játszottam végig, hogy az összes sztori-variációt láthassam. Ha tudtam volna, hogy az egész teljesen értelmetlen lesz, nem ölök bele ennyi időt.
2016. okt. 11. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ashley-t mert ő lett később Shepard szerelme
2016. okt. 11. 15:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Kaidan is a szerelme lehet. Olyan indokokra gonfoltam és bocsánat, hogy nem írtam, hogy milyennek látjátok ezt a két embert. Pl. Ashley olyan rasszista, hogy majdnem minden idegenhez van egy bicskanyitogató megjegyzése. Ellenben Kaidan hallgat.
2016. okt. 11. 15:34
 5/7 anonim válasza:
Én minden egyes alkalommal Kaidant, egyszerűen mert szimpatikusabb(és viccesebb beszólásai is vannak). Ashley nekem kissé szélsőséges, még úgy is,hogy nem teljesen alaptlanul.
2016. okt. 21. 01:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ashley-t, mert érdekesebb személyiségnek tartottam, és már az első beszélgetésünk után volt egy olyan hogy ,,Meg akarom győzni, hogy Garrus és a Normandián többi idegen nem ellenség, hanem szövetséges.''
2017. ápr. 17. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:

# 6-os vagyok

De lehet hogy inkább Kaidant kellet volna...

2017. máj. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!