Melyik játéknak adjam meg a bizalmat?
Nem érdemes semmilyen játékot venni megjelenés napján. Nem bántásból mondom, de például a Mafia 3nál lehetett előre tudni, hogy nem szabad megvenni. Nem engedte a kiadó, hogy tesztet írjanak róla a megjelenés napjáig! Az azt jelenti, hogy tudja, hogy lehúzzák majd.
Meg kell nézni tesztoldalakat, metacriticet és utána is még meg lehet venni egy játékot. Ha meg nem sürgős első nap játszani (úgyis bugos kb minden játék), akkor vársz pár hónapot és jóval olcsóbb lesz.
Én már elég rég játszom és semmilyen kiadóban nem bízok már. Utolsó bizodalmam a GTAV volt, aminek a singléje ugyan nagyon jó volt, de azért vettem meg megjelenéskor drágán mert multizni akartam vele aztán hónapokig szinte játszhatatlan volt az online. Nem látom értelmét előre fizetni azért hogy teszteljek nekik egy játékot.
Osztom a véleményt, valóban nem érdemes játékot megvenni megjelenéskor. Ezt mondom úgy, hogy már vettem, többet is... Az Overwatchhal meg nagyon óvatosan, mert való igaz hogy minőségi, de piszkosul kevés benne a tartalom, és kb. fele annyit sem ér, mint amennyiért árulják. Csakis a hírneve és a Blizzard miatt kerül annyiba, amennyibe. A marketingbe többet öltek mint magába a játékba. Annak a játéknak F2P-nek kéne lennie.
Mindenre várj. Ha önmagad nem tudod eldönteni hogy miben bízz, akkor inkább hagyd az egészet a francba. Én szerettem a Watch Dogs 1-et a hibái ellenére is, de tuti nem fogom 19.000 Ft-ért (mi ez a retek magas ár) előrendelni, hogy aztán kapjak valami tipikus ubis bugos szemetet, amit csak 2-3 hónap után javítanak ki, és akkor már az ára is lentebb megy. Én nem vennék a helyedbe semmit, de ezt úgyis te döntöd majd el. Remek játékokat kapsz meg nagyon olcsón, amik picivel régebbiek, de semmivel nem rosszabbak mint a mostaniak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!