Mi baja van az IMVU játéknak? többi lent
Figyelt kérdés
úgy volt , hogy regisztráltam , és raktam nevet meg minden , aztán amikor következnek az első lépések , akkor végig meg csináltam kb. 2-3 lépést és amikor ott volt a shop akkor vettem egy pár cuccot , és anélkül , hogy csináltam volna valamit , VIP profilom lett , nem "vettem meg a VIP csomagot" vagy mi..és nem értem mi történt , mert tudom azért fizetni kell...és akkor most nem tudom , hogy majd kell fizetni vagy nem ?
VALAKI MAGYARÁZZA EL LÉGYSZI
2016. szept. 23. 21:04
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj nem kell fizetni.
A játék kezdéshez adnak INGYEN pár napra VIP csomagot.
És ezért naponta kapsz valamennyi pénzt ,de ha vége akkor sajnos már nem kapsz pénzt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!