Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri sima PS4-et venni? Lent

Megéri sima PS4-et venni? Lent

Figyelt kérdés

PS4-et szeretnék venni. De olvastam, hogy sokkal hamarabb meg fog jelenni az utódja a PS Neo, mint mondjuk a PS4 a PS3 utan.

Azt is olvastam még, hogy az xbox-nál egy frissítés fog megjelenni csak és nem egy teljesen új konzol. Esetleg lehet, hogy jobban megérné xbox-ot venni. (Xbox One)

Megéri még 4-est venni?? Meddig fognak rá megjelenni még az új játékok?? 4-5 évig?

2016. okt. 4. 16:49
 1/4 anonim válasza:

PS 4 PRO fog idén novemberben kijönni,ami ugyan az lesz,mint az Xboxnál a project scorpio. Tehát egy ráncfelvarrot konzoll,jobb hardverrel. Tulajdon képp ugyan azok a játékok fognak továbbra is megjelenni,minden XO és PS 4 konzolra a frissítés után, csak annyi lesz a különbség, hogy az új verziókon már tudod 4K-ban játszani azokat a játékokat,amik rá lesznek optimalizálva, illetve Full HD esetén, az eddigi 30FPS, helyett ha minden igaz,akkor 60FPS-el fognak futni a régi és az új játékok is.(Úgy kell elképzelni,hogy mi válaszhatjuk ki a frissített konzolokon, hogy mit szeretnénk? Full HD 60 FPS, vagy 4K 30FPS.)

Tehát, ha csak nem szeretnél minden áron 4K-ban játszani és elég a Full HD, akkor nyugodtan jó a "régi" verzió is.. még szerintem 2 évig bizos nem lesz konzol generáció váltás.

2016. okt. 4. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Akkor ha jól számolok 2 év múlva kijönne egy új konzol és gondolom PS4-re meg 3-4 évig biztos megjelennének a jobb jatékok ugye?

Úgy hogy olyan 5-6 év még siman van benne??

2016. okt. 4. 19:31
 3/4 anonim válasza:
Szerintem az a két év hamar lenne. Még az esetleges PS5-ről semmi információ nincsen tehát lesz az 3-4 év is.
2016. okt. 4. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszik az emberek hogy 4K fog menni 30 fpssel

Egy PC ami 4Kban viszi a jatekokat stabil, elfogadható fpssel is tobb szazezerbe kerul, majd pont a 130ropiba kerülő konzol fogja ezt nyújtani

Maximum felskálázza, de azt is inkább majd csak videostreamnél

Meg ja, blu ray filmeket majd lejatszik 4Kban

Nem azert de akkora kulonbseg nem lesz a PS4-Pro meg X1-Scorpio között hardveresen, ha az eredeti épp hardver hogy megbirkozott az 1080p 30 fpssel (es az 1080p-t is volt hogy felskalazta a gép) akkor nem az uj verzioju konzolok fognak hirtelen 4Kban jatekot futtatni

Ezt a lehelletnyi kulonbseget muttatja az ár is (PS4 Slim = 110ezer PS4 Pro = 130ezer)

Szóval röviden nyugodtan vehetsz sima PS4et, teljesen elleszel generáció váltás 3-4 évig pedig még nem lesz szal a crossgennel szamolva 4-5 évig még lesznek rá játékok amikkel elleszel majd

2016. okt. 5. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!