Sims 3 Store Probléma?
Figyelt kérdés
A Sims 3 hivatalos oldaláról vásároltam egyedi tartalmakat (Bohém gyümölcsök és diófélék, A pék munkaállomása, stb) egy részük nagyszerűen megy, viszont az itt említett 2 tartalom egyszerűen nem működik... Nincs interakció a munkaállomásnál, a diófélék nem jelennek meg a boltban ahogy kellene. Amikor először megvettem őket működtek, utána újraraktam a játékot és azóta semmi... Már próbáltam utána járni a dolgoknak, mindenhol azt olvastam ha nem eredeti nem is fog menni... De az enyém eredeti! :/
A játékom 1.67-es, mindig frissítem, szóval azzal sem lehet probléma.
Tud valaki segíteni? :/
2016. okt. 4. 10:25
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy letörölted vele a store tartalmakat?
2/4 A kérdező kommentje:
De igen, letöröltem. Viszont azokat is újra feltettem ahogy a játékot is.
2016. okt. 7. 12:50
3/4 anonim válasza:
Szerintem rakd újra a store tartalmakat
4/4 A kérdező kommentje:
Már újraraktam, sőt, tegnap már a gépem is újra lett telepítve. Még mindig nem jelennek meg, pedig teljesen új minden. :/
2016. okt. 8. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!