Szerintetek melyik játék éri meg jobban? The Division, Battlefield 1 vagy késöbb a Tom Clancy's Wildlands?
Figyelt kérdés
Leginkább haverokkal szeretnék játszani, kipróbáltam a Battlefield 1 bétáját, bejön, csak én nem igen szeretnék 16 000 ft-t kiadni egy játékért, The Division jelenleg 9000 ft. Nézegéltem videót Wildlandsról, és azt kell mondjam hogy eléggé bejövős. Az lenne a kérdésem hogy ellehet lenni 2017 márciusig Divisionnal,vagy inkább vegyem meg Battlefield 1-t?2016. okt. 1. 12:44
1/1 anonim válasza:
A Wildlands valószínűleg elég gagyi lesz szerintem, a division jó viszont hamar meg lehet unni, a BF1 meg 16k plusz jön majd a prémium plusz 20 pályával meg anális furó fegyverekkel és akkor azt is meg kell venned még 12-ért, mert azok a pályák direkt sokkal királyabbak lesznek mint az az alap 7 amit majd kapsz a játékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!