Call of duty Ghosts vagy Battlefield 4?
Ugyanabban az árban vannak ,tudom hogy nem mai játékok de egyiket megvenném.
Amúgy PS4-re lesz.
Szerintetek melyik jobb játék?
Tehát akkor Bf4-et ajánlod?
Ok,más valaki ?
Akkor lehet hogy bf marad.
Nekem megvolt mindkettő
Bár a Ghosts az egyik leggyengébb CoD még így is jobban elszórakoztatott mint a BF4
szóval én a Ghostsra voksolok
Bár megjegyzem mindkettő egy kalap ....
ha PS4re keresel játékot, se normális CoDot se normális BFet nem fogsz találni
(CoDból az utolsó jó az MW3 meg BO2 volt, BFből a BF3 meg a Bad Company 2)
miért volt rossz a CoD Ghosts?
- unalmas történet (mondjuk ez gusztus dolga de MW trilógia után egy visszalépésnek érződött)
- rosszul felépített pályák (elég sokan be lehetett kempelni egy mesterlövés puskával - Prison Break, Stormfront, Stonehaven, Whiteout, Octane)
- a kutya killstreak egy hülyeség volt (1. olyan hülye volt hogy néha magától elkezdett kirohanni a csatatérre mert vérszemet kapott a tőle 100 méterre levő ellenféltől 2. hülyeség volt hogy a kutyának háromszor annyi élete van mint az embernek 3. a kutya kellemes 4-5 méterekről is rád tudott ugrani)
- a DLC fegyverek túl erősek voltak (Ripperből 2-3 elég volt néha egy emberhez, aztán a fegyver került valami $4.99-be)
- a squad rendszerben hülyeség volt hogy az utolsó ember kioldásához 500 squad pont kellett, amit elég sok idő összegyűjteni de másképp nem tudsz prestige master lenni
- késelés el volt cseszve (sokszor 3 méterről le tudtál késelni vkit, máskor 10 cm-ről nem tudtad)
- party létrehozását néha nem engedte a játék (és ez volt velem 360-on de olvastam nem egyszer PS4es fórumokon)
De
- a squad pont rendszer szerintem jól volt kitalálva hogy egy fegyver, perk, attachment vagy killstreakhez nem kell XY. szintet elérni hanem feloldhatod bármikor ha van mondjuk 4-6 squad pontod
- az Extinction szerintem baromi jó volt, jobban bejött mint az elcsépelt zombi mód korábbról
^ de körülbelül ennyi pozitív dolgot tudok elmondani
(Ettől függetlenül a Ghosts még mindig jobb volt mint az Advanced Warfare)
#8 vagyok
Azt a BF4re irtam, bem a Ghostsra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!