Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert olcsobb az uj SLIM...

Miert olcsobb az uj SLIM konzol, mi erne meg nekem jobban uj PC vagy PS4/XBOX?

Figyelt kérdés
most egy kozzepkategorias PC-m van de a 2013/14 ev feletti jatekokat nem nagyon viszi, gondoltam veszek egy konzolt vagy egy ujabb gepet, szeretnem ha egy 5 evig nem lenne bajom vele, birna az uj jatekokat is, viszont mimcs penzem 150-200 e forintos PC re, es nem szeretnem ha vennek egy draga PC-t es 2 ev mulva mar ne menjen rajta egy uj jatek, a konzolnak sokkal roszabb a grafikaja? 1080p be nyomnam csak.. most megjelent a Slim konzol mind2 gyartotol, hogy lehet az hogy ujabb es olcsobb, gyengebb teljesitmenyu? illetve XONE vagy PS4 jobb valasztas? nem vagyok olyan nagy kocka, de azert egy GTA5 FIFA17 vagy mas jatekot el tolnak neha :) es szeretnem ha pl kijon 5 ev mulva egy gta6 vagy ki tudja menjen az is
2016. szept. 30. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha középkategóriás pc-d lenne akkor elmennékek rajta a 2013/14 utáni játékok is. Az inkább nagyon alsó kategória. Gtx650 vagy annál kisebb teljesitményű. A Gta 5 akármilyen gépen elmegy, fifa meg sz*r ahogy van. Konzolol valahol sokkal csúnyáb valahol kevésbé néz ki rosszul egy bizinyos játék. PS4 hardvere erősebb mint egy xbox one. Inkább a exluzív cimek alapján döntsd el. Ha viszon pc mellett döntesz és a legolcsóbbat veszed akkor ne csodálkozz, hogy 2 év múlva nem visz semmit.

Mi az, hogy nem vagy kocka? Ennek semmi köze a kockasághoz...

2016. szept. 30. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:

jelenleg a konzolok 1080p-ben fix 30 fps-t tudnak. A játékok többsége grafikailag szebb PC-n, de ha ilyen régebbi géped van nem hiszem hogy pont ez hozna lázba.

Hamarosan jön majd a ps4 pro meg az xbox one scorpion, ami végre képes lesz 1080p fix 60fps-t nyújtani, meg tudsz netezni, filmezni 4K-ban vele.

Ennek az ára úgy 150-160e lesz. Ennyiből egy középkategóriás gépet ki lehet hozni. Új konzolok nincsenek feltörve, szóval oda nyugodtan számolj 10-15 ezer/ játék árral, pc-nél kicsit egyszerűbb kalózkodni :D

Én személy szerint a PC-t preferálom, mellé van egy wii U-m, mert az meg jó party játéknak, 4 kontroller aztán lehet ugrálni meg a többi.

Vagy a másik véglet, veszel egy xbox 360-at (a legújabbat, 500gb-os slim, mert az első megjelent meg a legújabb közt ég és föld a különbség, hiába ment 10 éven át ugyan azzal a névvel, kb a komplett belsejét lecserélték). Azt lehet RGH-zni (feltörni, nem tudom pontosan mi a rövidítése) meg a játékok is elég olcsók hozzá, cserébe már játék nem jelenik meg xbox 360-ra. Ugyan ez PS3 esetében.

2016. szept. 30. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
a kockulast arra ertettem hogy nem vennek meg minden jatekot hozza :) csak amit szeretek, amugy a jelenlegi gepemen dual 2 core 3.0ghz 4gb ram, 2GB DDR3 128bit VGA
2016. szept. 30. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

128 bit vga nem tudom mi akar lenni, de ok.

És ez messze nem egy középkategóriás gép. Hát ha nincs legalább 600-700€-d gépre akkor vegyél konzolt. Hogy melyiket? olvass utána. Nézd meg mik az előnyei, hátrányai, ven-e rá az amivel játszani akarsz, stb... Igazából mindegy melyiket vezsed telejesen egyformák. Csak a játékok mások.

2016. szept. 30. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyenkor általában az exkluzív játékok hozzák meg a döntést. Nekem bejön a Forza széria Xboxon, de bejön az Uncharted széria is, de az meg PS. :D Na most akkor mi legyen. :D És mire én összerakok egy gépet, ami vinné a Forza Horizon 3-at, abból veszek egy XO-t meg egy PS4-et egyaránt.

Viszont én is úgy vagyok, mint te, hogy egy bizonyos határ után már nem bírja tovább a gép a játékok terén, de nincs is most 200-300 ezrem PC-t venni.

2016. okt. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!