Miert olcsobb az uj SLIM konzol, mi erne meg nekem jobban uj PC vagy PS4/XBOX?
Hát ha középkategóriás pc-d lenne akkor elmennékek rajta a 2013/14 utáni játékok is. Az inkább nagyon alsó kategória. Gtx650 vagy annál kisebb teljesitményű. A Gta 5 akármilyen gépen elmegy, fifa meg sz*r ahogy van. Konzolol valahol sokkal csúnyáb valahol kevésbé néz ki rosszul egy bizinyos játék. PS4 hardvere erősebb mint egy xbox one. Inkább a exluzív cimek alapján döntsd el. Ha viszon pc mellett döntesz és a legolcsóbbat veszed akkor ne csodálkozz, hogy 2 év múlva nem visz semmit.
Mi az, hogy nem vagy kocka? Ennek semmi köze a kockasághoz...
jelenleg a konzolok 1080p-ben fix 30 fps-t tudnak. A játékok többsége grafikailag szebb PC-n, de ha ilyen régebbi géped van nem hiszem hogy pont ez hozna lázba.
Hamarosan jön majd a ps4 pro meg az xbox one scorpion, ami végre képes lesz 1080p fix 60fps-t nyújtani, meg tudsz netezni, filmezni 4K-ban vele.
Ennek az ára úgy 150-160e lesz. Ennyiből egy középkategóriás gépet ki lehet hozni. Új konzolok nincsenek feltörve, szóval oda nyugodtan számolj 10-15 ezer/ játék árral, pc-nél kicsit egyszerűbb kalózkodni :D
Én személy szerint a PC-t preferálom, mellé van egy wii U-m, mert az meg jó party játéknak, 4 kontroller aztán lehet ugrálni meg a többi.
Vagy a másik véglet, veszel egy xbox 360-at (a legújabbat, 500gb-os slim, mert az első megjelent meg a legújabb közt ég és föld a különbség, hiába ment 10 éven át ugyan azzal a névvel, kb a komplett belsejét lecserélték). Azt lehet RGH-zni (feltörni, nem tudom pontosan mi a rövidítése) meg a játékok is elég olcsók hozzá, cserébe már játék nem jelenik meg xbox 360-ra. Ugyan ez PS3 esetében.
128 bit vga nem tudom mi akar lenni, de ok.
És ez messze nem egy középkategóriás gép. Hát ha nincs legalább 600-700€-d gépre akkor vegyél konzolt. Hogy melyiket? olvass utána. Nézd meg mik az előnyei, hátrányai, ven-e rá az amivel játszani akarsz, stb... Igazából mindegy melyiket vezsed telejesen egyformák. Csak a játékok mások.
Ilyenkor általában az exkluzív játékok hozzák meg a döntést. Nekem bejön a Forza széria Xboxon, de bejön az Uncharted széria is, de az meg PS. :D Na most akkor mi legyen. :D És mire én összerakok egy gépet, ami vinné a Forza Horizon 3-at, abból veszek egy XO-t meg egy PS4-et egyaránt.
Viszont én is úgy vagyok, mint te, hogy egy bizonyos határ után már nem bírja tovább a gép a játékok terén, de nincs is most 200-300 ezrem PC-t venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!