Miben más az Xbox 360 Arcade és Elite (hardverileg)?
3 osztálytársamnak is Elite van, nekem meg egy fos Arcade, ráadásul használt, de megkímélt. Na azt mondják, hogy az Arcade egy nagy fos, meg hogy az Eliteben van valami talán az alaplapban, amitől erősebb. Jasper alaplapos az enyém is meg az övéké is. HDD-m nincs hozzá, belső memóriát és pendrivet használok. GTA IV-nél ők nem másolták rá a HDD-re a játékot, én sem, de nekem mégis néha az épületeket nem tölti be azonnal ellentétben velük.
És még annyi, hogy ha kihúzom a konnektorból az Xboxot, akkor elfelejti az idő, és az Xbox megjelenési dátumára állítja vissza. Na ez nekik nem így van, de nekem sztem azért van így mert 1szer volt egy nagy "balesete" az Xboxomnak. Szervízben esetleg megcsinálhatják. Teljes külső cserét lehet kérni, hogy úgy nézzen ki mint egy Elite, illetve még a Joysticot is így külsőleg lecserélni? Vagy esetleg lehet kapni külön az elejére az USB csatlakozáshoz egy fedőt (mert az is letört)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!