Blande & Soul end game vélemények?
Ha nem zavar a fejlődés linearitása akkor az end gamet már élvezni fogod. A fejlődésben sajnos a story questek kötelezőek ez nekem nem tetszett először de meg lehet szokni.Az elsú és legfontosabb , hogy minnél előbb találj klánt vagy állj rá a questekre és 45 után kezdj keresni klánokat sok progressiv klánnál követelmény a 45+ lvl.
A fegyvered gyakorlatilag a legeeljén kapsz egyet és azt tudod fejleszteni végig semmi szerencse játék nincs benne max ha a kiforgatható fegyókat nem számítjuk ide néha kell ilyen a következő szinthez való fejlesztéshez.Ez a játék egyébként fizetős tartalomként szinte csak a ruhákban merül ki de igazából ezek is összeszedhetőek ingame elegendő mennyiségű farmolás és szerencse mellett. Egyébként folyamatosan bővül a játék tele van end game anyaggal. A legtöbb magyar meg a hao district szerveren van.
Nyugodtan belekezdhetsz. "endgame" dolog nem teljesen tiszta a jelenlegi eu/na ban, mert nem egyensúlyozottan kaptuk a dolgokat Kr-hoz képest. De lényegtelen.
Sok dolog olcsóbb lett a játék "felzárkóztatása" alatt, így a jelenlegi helyzetben könnyű lvl50 és az 500ap minimum, de a 600 ap is ami a legtöbb helyre elég, kivéve 1-2 helyet.
Eventes gemek miatt érdemesebb mielőbb elkezdeni. Pl most is megszerezhető lesz egy Gem a Fegyóba, ami hasznos.
Sok szép hely van a játékban. Insta is van elég.
A cuccok húzása fix itemeket és goldot kér, ami napi kis játék (nekem 2-3ó, de később hosszabb pályák és mehanizmus gyakorlása miatt hosszabb)mellett 600ap-ig laza.
Exp-t pedig ha tudja az ember merre kell melyik küldikből jön sok, akkor a lvl50+ hm lvl 8-10 easy.
Nagyobb szinten lesz 1-2 rng item ami kell pl fegyóhoz, de ha nem vagy szerencse játékos, akkor marketen fixen megvehető.
Nem tudom ismized-e Vindictus-t, háát az ottani cucchúzáshoz a BnS maga a menyország.
Magyar klánok eléggé haldokolnak. Felénk az összes ismertebb felosztlott. A tipikus magyar "nagyszájú vagyok, de nem haladok" vagy "hard farmos vagyok" aztán fen van 0,5-1órát se vagy csak AFK. 0 infó és csapatjáték.
Nálunk pl az összes tag csak ránk támaszkodott (párom & én), de abbahagytuk a pátyolgatást több ok miatt is. S persze nem lehet vinni egyszerre 50embert 6 vagy 4 fős helyekre.
Kezdetben elég egy kis magyar társaság, amíg újak a dolgok + ismerkedsz, de javasolt külföldi vegyes csoporthoz csatlakozni. Főleg hogy csapatmunka egyre fontosabb a mehanizmusok miatt.
Nézem kicsit régebbi a kérdés, de írtam jelenlegi pár dolgot.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!