Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen MMORPG játékok "élnek" ma?

Milyen MMORPG játékok "élnek" ma?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon sok hasonló kérdés volt már, de szinte mindet végignéztem, és vagy több évesek a kérdések, vagy nem kapott választ a kérdező.

Sokan mondják, hogy az MMO kezd meghalni, mint műfaj, de véleményem szerint nem. Tudnátok mondani olyan MMORPG-t, ami grafikailag, történetileg, és szinte mindenben a "toppon van"? Legszívesebben eredeti WoW-on játszanék, de sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy pénzt tudjak kiadni játékért. Guild Wars2 is igazából F2P játékosként nem az igazi. Tera eléggé unalmas... szóval nem tudok jó játékot most.

Fontos lenne, hogy legyen magyar "rajongói" tábora, guildek, stb.

Előre is köszönöm!

20/F

2016. szept. 21. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ide sem fogsz tobb/jobb valaszokat kapni.

Skyforge, Wildstar, Blade&Soul, esetleg 1x vetel az Elder scroll online.

Es sajnos reszben igaz, haldoklik a mufaj, tobb okbol is.

2016. szept. 21. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
World of Warcraft Legion, Guild Wars, Tera, Aion, Wildstar, Elder Scrolls Online amikkel még éppen játszik valaki, igazából már egyik sincs a toppon, mindegyik haldoklik, csak van amelyik jobban, van amelyik kevésbé.
2016. szept. 21. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Riders of Icarus
2016. szept. 21. 20:20
 4/5 anonim válasza:
Revelation online. Most októberben lesz zárt béta, és év vége felé fog kijönni. Egy próbát megér majd az biztos(szerintem :D). Tele lesz pve és pvp contenttel, house system több száz bútorral, instancek különböző nehézségi fokokkal, raidek, challengek,szakmák,saját skinek, mountok saját szárnyad lehet(lehet majd repülni)és még sorolhatnám stb stb, fejlődni pedig úgy tudsz majd, hogy csinálod a storyline-t, nem pedig úgy, mint pl. Metin2ben, hogy behúzod magadra a mobokat és addig ölöd őket amíg szintet nem lépsz(grindelés)
2016. szept. 26. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen! A Revelation-t ki fogom próbálni! :)
2016. okt. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!