Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb TD? Az Object...

Melyik a jobb TD? Az Object 263 vagy a Object 268 a jobb tank?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik TD tankra érdemes fejleszteni én most az Objet 263 és a Objet 268 között gondolkodok.

2016. szept. 18. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A 263 jobb (szerintem), jobb az ágyú, fürgébb és szemből kevésbé sebezhetőbb. Hátrány viszont, hogy nyitott.
2016. szept. 18. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha nyitott akkor kb a vele egy szinten lévő artynak egy lövés és mehetünk a garázsba nem?
2016. szept. 19. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is 263, ha mindenképp TD kell. Arta meg ritkán lő oda be. Egyedül alfa sebzésben(meg talán átütés) rosszabb a 268-tól, minden másban jobb.
2016. nov. 26. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Heló!

A nyitottság kompenzáció az előnyeivel szemben. Bőven elfogadható negatívum. Ne azzal számolj, hogy az arty mti csinál veled, mert akkor minden tankodat alapból repeszpáncéllal szerelnéd fel, és lopva osonnál, nehogy meglőjön...

2016. nov. 26. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem igen valóban ezt a rizikót el kell vállalni. De néha az arty a legzavaróbb tank a játékban.
2016. nov. 26. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!