Melyik a jobb TD? Az Object 263 vagy a Object 268 a jobb tank?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik TD tankra érdemes fejleszteni én most az Objet 263 és a Objet 268 között gondolkodok.2016. szept. 18. 22:04
1/5 anonim válasza:
A 263 jobb (szerintem), jobb az ágyú, fürgébb és szemből kevésbé sebezhetőbb. Hátrány viszont, hogy nyitott.
2/5 A kérdező kommentje:
De ha nyitott akkor kb a vele egy szinten lévő artynak egy lövés és mehetünk a garázsba nem?
2016. szept. 19. 10:52
3/5 anonim válasza:
Szerintem is 263, ha mindenképp TD kell. Arta meg ritkán lő oda be. Egyedül alfa sebzésben(meg talán átütés) rosszabb a 268-tól, minden másban jobb.
4/5 anonim válasza:
Heló!
A nyitottság kompenzáció az előnyeivel szemben. Bőven elfogadható negatívum. Ne azzal számolj, hogy az arty mti csinál veled, mert akkor minden tankodat alapból repeszpáncéllal szerelnéd fel, és lopva osonnál, nehogy meglőjön...
5/5 A kérdező kommentje:
Értem igen valóban ezt a rizikót el kell vállalni. De néha az arty a legzavaróbb tank a játékban.
2016. nov. 26. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!