Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem szeretem a league of...

Nem szeretem a league of legends játékot. Igazából a wow ot sem szerettem, nekem pörgős játékot jönnek be inkább. Miért nem képesek megérteni egyes emberek hogy nekem nem jön be? Vgy én vagyok a debil? 25f

Figyelt kérdés

főleg egy barátom ki rohadtul erőszakosan piszkál ezzel a játékkal. se a képvilága nem jön be, se a játékmenet. eleve ezek a felső nézetes MMORPG-k nem is tudom mik nekem soha nem jöttek be. és nem, nem azért mert öreg lennék, gyerekként sem bírtam őket. Egy volt amivel el el szórakozgattam és amit élveztem is, az az asda story volt. de annak annyi. ott sok oroz játékost imertem meg é maga a képi világ is jó volt. nekem inkább Ratchet sonic és néhány JRPG final fantasy és hasonló típusok jönnek be. amit ennél a játéknál megfigyeltem, hogy borzalmasan lassú, és ezáltal unalmassá válnak a csaték. a karakter fejlődés is lassú számomra.... beleélni nem igazán tudom magam, mivel úgy sztori tájékon egy kalap kakki... amit én nagyon várok az a Horizon Zero Dawn és a ni no kuni 2...

most akkor én velem van valami baj, vagy azzal aki erőszakoskodik ezzel a játékkal. nem utálom, de számomra szar. 3x adtam neki egy egy esélyt, egy kicsit tovább is játszottam, ráerőszakoltam magamra, de akkor sem tetszik nah....

2016. szept. 17. 19:15
 1/4 McPro32 válasza:
Én ajánlani tudom a Paragon-t.Kicsit pörgős,hasonlit a LOL hoz,de nem felső nézetes,lehet benne fejlődni gyorsan.Szerintem tök jó játék :)
2016. szept. 17. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak fanatikusok, akiknek ez a világ, az élet, az alfa és az omega. Nekik egyértelmű, hogy ez a legjobb, és lehet nem tudják elképzelni, hogy másnak meg totál nem.

Nincs ezzel baj, ha neked nem jön be. Én is adtam több esélyt 1-2 játéknak, de nem kötött le. Pl. Assassin's Creed első része. Hát halálra untam magam az elején. De a Black Flag, Rogue, végtelenségig tudnám játszani őket. Valószínű mert ez a világ közelebb áll hozzám, mint az ókori/középkori ugrabugra.

2016. szept. 17. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A League of Legends nem MMORPG, de a többiben egyetértek. Az egész MOBA műfaj érthetetlen a számomra. A rajongói állandóan azzal jönnek, hogy milyen izgalmas, meg hogy itt minden meccs más. Minden meccs más? Ez elmondható bármelyik FIFA, vagy Counter-Strike meccsről is. Izgalmas? 45 percen át ugyanazon az egy pályán 5000-et klikkelni, lépni a szinteket, aztán az egész megy a kukába, és kezdhetem elölről. És mi a jutalom? Vehetek rajta SKINEKET? Kösz, elmúltam 40 éves, kinőttem már a babázásból.
2016. szept. 17. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szereted a LoL-t, ezért kiírsz ide egy kérdést, amiben kihisztized magad miért nem szereted. Dat logic. Ha már komment háborút akarsz legközelebb jobban erőltesd már meg magad, köszi.
2016. szept. 20. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!