Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Függő játékok? Wowozok 7 éve,...

Necrox kérdése:

Függő játékok? Wowozok 7 éve, de mára elég lett belőle így, hogy elromlott benne amit szerettem.

Figyelt kérdés
Keresek egy olyan játkot,amire sok időt kell szánni,kellően összetett,és adja azt az érzést,hogy "hú,elfelejtettem ebédelni.Ja,már reggel van.." Elsősorban olyanok válaszát várom,akik ismerték a wowot régi fénykorában,és tudják milyen tartalom mennyiségre/"epic" érzésre gondolok.

2016. júl. 12. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esetleg a TERA? vagy mondjuk a league of legends (de az kevésbé)
2016. júl. 12. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki tartósan játszott WoW-ot és szerette, az sose fog másik olyan MMORPG-t találni ami annyira jó.
2016. júl. 12. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
És miért lenne az jó neked, ha ennyire benne ragadnál egy játékban?
2016. júl. 12. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
A fénykorát mikorra érted? Natúr bc lk cata?
2016. júl. 12. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Nos hét évig nem fog kitartani, de esetleg az Arkot nézd meg. Az elmúlt években ez szipantott be legjobban, napi 10+ óra simán van benne az első ezer óráig, csak jó szervert kell találnod ;) Pár éve még a LoL is nagyon lefoglalt, volt pár durva lan partynk vele, de gondolom azzal már találkoztál.
2016. júl. 12. 20:51
 6/11 anonim válasza:
Én próbáltam helyette sok mindent. Egyik sem volt ugyanaz. A kezdetektől játszom, néha abba is hagytam, de aztán visszatértem. Más jellegű játékok között találtam olyat, ami egy darabig lekötött, pl GTA, vagy a Far Cry sorozat.
2016. júl. 13. 13:00
 7/11 anonim válasza:
próbàld meg a wildstart az is MMORPG
2016. júl. 13. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
lol,metin,
2016. júl. 14. 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nagyon rossz időben, de a lolt ajánlanám. Nem egy mmorpg szintű dolog nem olyan epic, de a meccsek hosszúsága beszívja az idődet, és szét lehet függeni. Bár most a "dinamik kueue" behozása lerontotta a játékot. Bár kis szinten nem érzik, de ha több időt belefektetsz és rangsorolt meccsen nagy szinten játszol van hogy fél órát vársz egy 20 perces meccsre (megtörtént eset), mert nem tud besorolni egy csapatba téged. Plusz ottvannak a nagyobb nyomorékok akik kisakkot csinálnak és a kicsiket szidják, viszont ez eltűnik. Találni fogsz később is pár gyöngyszemet, de nem olyan gyakori. De a játékélmény miatt megérős kipróbálni. Ajánlom a felső ösvényt avagy a toplanet, karakterek terén fiorát, és rivent akikkel alapvetően könnyű játszogatni, meg nyerni, de sokat kell gyakorolni, hogy érjél is valamit, és ne csak kisegítsd a csapatodat az alapból sok sebzésseddel amúgy mehetsz a kukába mert nem számítasz.
2016. júl. 16. 01:31
 10/11 anonim ***** válasza:

CS GO

Overwatch

SeeMTA

2016. szept. 17. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!