Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Morrowind, Sötét Testvériség....

Morrowind, Sötét Testvériség. Miért ölnek meg folyton?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eredetileg kapásból Skyrimezni szerettem volna, de a párom rávett, hogy kezdjem az elejétől a sorozatot és haladjak szépen sorjában, hogy alaposabban megismerjem ezt a világot. Nem tudom, Morrowindezik még valaki rajtam kívül? Gondolom már nem menő. Mindegy.

Szóval, most a M-ben, 42-es szinten vagyok éppen. Az erőm 100-as, állóképességem 100-as, hosszúpengém 100-as, blokkolásom 80-as. Mégis, ha jön a Sötét Testvériség, moccanni sem tudok, és végem van. Kb a 40-es szint után kezdtem kettesével jelentkezni és bénítani. Így csak annyi a dolgom, hogy kivárjam míg megölnek. Tuti bénulás varázslat van a kardjaikon. De így legyőzhetetlenek, esélyem sincs megfordulni és visszaütni. A párom még anno eredeti nyelven játszotta, kb ezer éve, mikor kijött a játék, de nem tapasztalt hasonlót. Tanácstalan vagyok. Mindig mentenem kell alvás előtt, ami elég bosszantó. Mit tanácsoltok ennek kivédésére?

2016. szept. 17. 16:02
 1/7 A kérdező kommentje:
* kezdtek
2016. szept. 17. 16:03
 2/7 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Morrowindezik még valaki rajtam kívül? "

Igen.

"Gondolom már nem menő."

Kit érdekel? Tartalmas. A Skyrim menő? Nekem túl üres.

"Mit tanácsoltok ennek kivédésére?"

A Tribunal kiegészítő miatt támadnak meg. Ha elkezded a küldetéssorozatot, és elmész a fővárosba, akkor az egyik első főküldetés végén leszámolhatsz velük, és többet nem zaklatnak. Utána, ha akarod, visszatérhetsz a kontinensre.

2016. szept. 17. 18:06
 3/7 Amarok Tonrar ***** válasza:

Ez hátha segít:

[link]

Utána:

[link]

2016. szept. 17. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon szépen a hasznos válaszokat! Segítettetek! Rajta leszek akkor a megszüntetésükön.

És meg is nyugtattatok. Bevallom, mikor először megláttam a Morrowindet, ellenérzéseket váltott ki belőlem már pusztán a grafikája. Idővel hozzászoktam. De szinte kényszerből kezdtem csak el. Időközben viszont egyre jobban megtetszett. Az új kedvenc játékom lett! Csak így fura, hogy eddig sehol nem válaszoltak a kérdésemre, még a MorroTeamHun oldalán sem, az ismerőseimtől meg azt kaptam, hogy ez egy "elavult játék". Párom végigjátszotta már mindegyik részt - már amennyire ezt végig lehet -, és szerinte a Morrowind a legjobb, a többi csak az idővel fejlődő technika miatt tűnik jobbnak, ami nincs összefüggésben a tartalommal.

De örülök, hogy válaszoltatok! Köszi!

2016. szept. 17. 23:09
 5/7 Amarok Tonrar ***** válasza:

Tudtommal egyedül vagyok, de szívesen.

A grafika fura, igen, bár van hozzá mod, ha nagyon bántja a szemed. A harcrendszert szokták még utálni, mivel az animáció szerint eltalálod a célpontot, míg valójában a fegyverszakértelmeden múlik, hogy a levegőt vagdalod-e. A Morrowind még kicsit a gondolkodó ember CRPG-je, ahol nem jelöl mindent nyíl, hanem olvasni és kérdezősködni kell. Ráadásul ebben van a legtöbb lehetőség alkudozás, megvesztegetés, varázslatalkotás, stb. terén. Ha harcos vagy, többféle fegyver közül választhatsz, míg varázslóként félisten lehetsz (lebegés közben paralizáló/erőelszívó tűzgolyó az ellenfelekre). Bár ez egyéni vélemény, de nekem nagyon tetszett a sziget, amit a Bloodmoon ad hozzá, szerintem nagyon hangulatos.

2016. szept. 17. 23:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Bocsi a többes számért!

Szerintem hozzálehet szokni azért a játék régiségéhez, sőt meg is éri nagyon. Ráfüggtem egy kicsit, na. Most, hétvégente játszahatok, és ez kicsit feledteti a zh-kat meg minden mást. Ma például elkaptam a corprus betegséget, szidtam is magam. Volt 30%-os corprus-ellenállás varázslatom, azonban elfelejtettem használni Dagoth Ur egy rokona legyőzése elött, aki persze halálakor megátkozott ezzel a betegséggel... De végül kiderült, hogy megérte. Nagy meglepetés volt!

Izgalmasak a küldetések. Eleinte hiányoltam egy normális térképet és egy normális küldetésnaplót, és bosszantott, ha valamit nem találtam. A statikus tárgyfelvétel is idegesítő volt. De sok más dolog is...

De annyira jó a történet! Érdekes ez a morrowindi világ. Olvasgattam a Morrun Hun Team oldalán a Császári Könyvtárban. Sok-sok érdekesség és megannyi felfedezni való vár még rám.

2016. szept. 18. 21:39
 7/7 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
Arra kell ügyelned, hogy mielött alszol, gyógyulj meg.
2016. nov. 18. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!