Skyrimben hogyan lehet csatlakozni a sötét testvériséghez?
22-es szintű vagyok. Elvégeztem az ártatlanság elvesztése küldetést. Megöltem Kedves Gerold- ot. Megkaptam a családi erekjét is. A játékban eltelt lassan már 2 hónap. Nem kaptam levelet. Gyakran szoktam aludni a játékban. De nem raboltak el. Én vérfarkas vagyok a játékban úgyhogy nem tudok kipihentet aludni. Lehet esetleg ez a probléma?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem tudom, én mikor először aludtam egyet otthon (már házas voltam) vittek is.
Esetleg lehet bug. Nézd meg az angol The Eldor Scrolls wikit, szerepel-e az ismert bugok között.
Bár kétlem, hogy ez lenne a probléma, de hátha:
A levelet, csak akkor kapod meg, ha olyan helyen vagy, ahol a futár el tud jönni hozzád. Szóval menj egy nagyobb városba, és várakozz egy kicsit, ha eddig nem tetted volna (bár kétlem).
Esetleg azt ellenőrizd le, hogy biztos átvetted-e a jutalmat. Előfordulhat, hogy átvetted, de aztán valamiért visszatöltöttél korábbi állást, és elfelejtetted újra felvenni a tányért Aretino-tól. És ezért, mint befejezetlen küldi....érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!