Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kayle support működőképes?

Kayle support működőképes?

Figyelt kérdés
És ha igen milyen buildel? Ilyen full supportos windspeaker's-es mikaeles izé, vagy inkább olyan vérsona szerű?

2016. szept. 16. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy support általában az adc mellett van, braum védi és sebez shen addig nyom egy shieldet és egy helyben áll. Ha másra megy az ulti akkor meg otthagyja az adc-t 1v2-ben. Ezzel szemben topra tp-t visz és azonnal vissza tud menni ha szükséges, ráadásul úgy alakít ki létszámfölényt, hogy nem ahygja ott az adc-t 1v-be hanem 3v2 lesz belőle.
2016. szept. 19. 09:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Ok, engem igazából meggyőztél. Meg rájöttem, hogy ott van Taric, ő kb mindent tud amit Kayle csak jobban. Hosszabb sérthetetlenség amit akár az egész team is megkaphat, pici heal amit többen is megkaphatnak, illetve slow helyett stun. Ha magát a champet nézzük akkor supportként valóban elég bénusz, de az attól függ ugye, hogy kinek a kezében van. Szóval jah, igazad van, nincs olyan matchup amire azt tudnám mondani, hogy "úú, Kayle support ide op lesz", de ellehet vele funolgatni :p
2016. szept. 19. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok akkor is igazak voltak a Shen supportra, amikor meta volt, szóval ezzel nem győztél meg :D
2016. szept. 19. 12:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Nézd vissza milyen változások voltak azóta mióta shen supp kiesett a metából teljesen. Kik voltak akkor a meta champek ellene, milyen változások érték azóta shent és a többi supportot.
2016. szept. 19. 12:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Shent ugyan úgy lehet suppnak használni mint Kaylet...úgy kb gold-ig, de addig látsz mindent...szó szerint mindent xd
2016. szept. 19. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:
A Kayle az oké, hogy nem a legjobb supp, de a Shen mellett akkor is kitartok :) amúgy LCS szinten pl már Thresh-t is alig használtak az utóbbi időben, akkor most ő is gyenge, haszontalan? Nem kell birkaként követni a metát azért.
2016. szept. 19. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Thresh jelenleg nem olyan jó,de így is sokkal jobb, mint shen és kayle. Shen egy igazán egyszerű okból esik ki jelenleg a metából,kevés a jó match up-ja. Túl sok a Jhin,Kog, Jinx és kevés olyan adc van a metában jelenleg ami ellen thresh kiemelkedő pick. Mint mondtam így is erős,de már messze nem top tier.

Illetve jönnek jelenleg túlsok a harrasholó support (Zyra, Sona, Morgana, Nami, Zilean) amik ellen szintén nem épp a legjobb pick.

Nem kell egy karakternek nagy nerf, hogy kiessen a szűk metából, elég annyi,hogy olyan karakterek jönnek elő amik ellen ő nem optimális.

2016. szept. 19. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:

1. Elsőre nem ugyanezt az okot mondtad.

2. Tahm kench, Taric, Braum is eléggé meta most, bőven nem csak ranged supportok vannak.

De szerintem hagyjuk, ez itt már leginkább személyes vélemény kérdése.

2016. szept. 20. 08:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Taricot és Tahmot nem mondanám meta(soloq) supportnak jelenleg. Nem mondtam,hogy csak ranged supportok vannak, de ők vannak fölényben most, ami nem jó threshnek, se a legnépszerűbb adc-k. Ez egyáltalán nem személyes vélemény, nem a levegőbe beszélek, a statisztikai dolgoknak előbb utánanézek.

Az eddig mondottakat 2,4millió 6.18-ban lejátszott plat + ranked meccs alapján mondtam. Szerintem ez nem olyan rossz háttér.

2016. szept. 20. 08:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem értünk egyet, de hagyjuk.
2016. szept. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!