Kayle support működőképes?
Oké a w-t húzod, de kb minden más hős jobban healel, mint ő. Csak ők közben tudnak harrasholni,van cc.
Minden kategóriában van jobb választás és ezért haszontalan kayle. Az meg egy dolog, hogy régen hasznos volt, de azóta volt egy rakat nerf / buff. Az számít,hogy most a többi support hőssel összevetve milyen,illetve az adott metapickek ellen mik az erősségei, gyengeségei. Ezért tartom azt az állítást,hogy a Kayle support hasztalan.
nightblue meg mindent visz junglebe, attól még nem lesz minden jó ott. Attól lesz jó support valaki,hogy bizonyos kategóriákban jobb,mint a többi. Kayle nem az.
Shen tankos karakter tehát egy tankos supportot hozok felvele szemben. Milyen tényezők lehetnek a pick fázisban ami miatt inkább egy shent pickelnék,mint egy braumot?
Yorickot még friss, de egyáltalán nem látok benne potenciált. Last hitelni kell aq-val, hogy legyenek lényeid. Van egy skillshot szerűséged ami alig sebez valamit, annak a spellnek a lények adják az erejét. Van egy falad ami 2 hit ha csak nem azt húzod. Ha azt húzod akkor jó lehet azon adc-k ellen akiknek nincs menekülőképességük. Ha el is kapod őket,lanen nem jó semmire, mert ranged champ szóval szimplán lő a falon belülről. Esetleg menekülésnél is használható. Az ulti szintén nemillik ebbe a support koncepcióba.
Lényegében a W az amit ellehet képzelni egy supporton, de ismét megkérdezem miért pickelnék egy falat amin át lehet ugrani, ki lehet lőni belőle egy stun, knock up helyett. Ennyi erővel veigart is pickelhetnék annak legalább nem lehet kicsúszni a falán.
Mint mondtam meggyőzhető vagyok, csak érvek is jöjjenek, ne csak az, hogy én ezt hoztam, azt hozták mások stb. Attól, hogy valaki hoz valamit attól még nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!