Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kayle support működőképes?

Kayle support működőképes?

Figyelt kérdés
És ha igen milyen buildel? Ilyen full supportos windspeaker's-es mikaeles izé, vagy inkább olyan vérsona szerű?

2016. szept. 16. 19:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2016. szept. 16. 20:12
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez róla a véleményem, de pl most kíváncsiságból mentem normon egy lux supportot amit szintén senki nem szokott ajánlani és egész jól működött
2016. szept. 16. 21:51
 3/20 anonim ***** válasza:
Lux egy olyan support, hogy rá lehet fogni. Viszont kayle-el szemben van egy lefogása, ami két célpontot is eltalálhat. Kayle szép lassan osztja a dmg-t, auto attackokkal, míg lux 1mp alatt az elég erős spelljeivel, biztos távolságból.
2016. szept. 16. 22:57
 4/20 anonim ***** válasza:
Elmegy. Azért az "egyáltalán nem" kifejezés kicsit erős, fénykorában LCS szinten is behozták supportnak párszor, persze ez jó régen volt már. W-t maxolsz rajta és passzívan játszol vele és az ultidat ha jól használod a csapat carryein, akkor már is elértél valamit. De az is igaz, hogy akkor már egy Tariccal jobban jársz.
2016. szept. 17. 11:10
 5/20 anonim ***** válasza:

Oké a w-t húzod, de kb minden más hős jobban healel, mint ő. Csak ők közben tudnak harrasholni,van cc.

Minden kategóriában van jobb választás és ezért haszontalan kayle. Az meg egy dolog, hogy régen hasznos volt, de azóta volt egy rakat nerf / buff. Az számít,hogy most a többi support hőssel összevetve milyen,illetve az adott metapickek ellen mik az erősségei, gyengeségei. Ezért tartom azt az állítást,hogy a Kayle support hasztalan.

2016. szept. 17. 12:48
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát Shen support is szokott lenni ,én pl: Yorick-ot is suppnak viszem... Szerintem jó supp ,valamelyik nap volt asszem az enemy-ben egy Kayle supp.
2016. szept. 17. 22:11
 7/20 anonim ***** válasza:

nightblue meg mindent visz junglebe, attól még nem lesz minden jó ott. Attól lesz jó support valaki,hogy bizonyos kategóriákban jobb,mint a többi. Kayle nem az.

Shen tankos karakter tehát egy tankos supportot hozok felvele szemben. Milyen tényezők lehetnek a pick fázisban ami miatt inkább egy shent pickelnék,mint egy braumot?

Yorickot még friss, de egyáltalán nem látok benne potenciált. Last hitelni kell aq-val, hogy legyenek lényeid. Van egy skillshot szerűséged ami alig sebez valamit, annak a spellnek a lények adják az erejét. Van egy falad ami 2 hit ha csak nem azt húzod. Ha azt húzod akkor jó lehet azon adc-k ellen akiknek nincs menekülőképességük. Ha el is kapod őket,lanen nem jó semmire, mert ranged champ szóval szimplán lő a falon belülről. Esetleg menekülésnél is használható. Az ulti szintén nemillik ebbe a support koncepcióba.

Lényegében a W az amit ellehet képzelni egy supporton, de ismét megkérdezem miért pickelnék egy falat amin át lehet ugrani, ki lehet lőni belőle egy stun, knock up helyett. Ennyi erővel veigart is pickelhetnék annak legalább nem lehet kicsúszni a falán.

Mint mondtam meggyőzhető vagyok, csak érvek is jöjjenek, ne csak az, hogy én ezt hoztam, azt hozták mások stb. Attól, hogy valaki hoz valamit attól még nem jó.

2016. szept. 17. 22:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Lux support-al nemrég hoztam 1 divit
2016. szept. 18. 02:44
 9/20 anonim ***** válasza:
Mint mondtam luxra rá lehet fogni, nem a legjobb de elmehet supportnak is.
2016. szept. 18. 10:52
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, szerintem a Shen supp még mindig elég jó. Rework után egy ideig kiesett a metából, most meg azért viszik topra, mert az early-je egész erős lett + más supportok lettek most divatosak, de a taunt meg az ulti ugyanúgy meg van. Egy Barum supportal nincs Global Presenced, az a külömbség.
2016. szept. 19. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!