Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 2000-es Aliens versus Predator...

2000-es Aliens versus Predator hogyan?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! :)

A klasszikus avp-ről lenne két kérdésem.

Az első, hogyan tudok cheatelni a játékkal? Ugyanis medium és hard szinteken olyan nehéz hogy egyszerüen képtelenség végigvinni, tiz éve játszottam vele utoljára és akkor végigvittem itt jön a második kérdésem.

Windows 8-on hogyan tudom megtalálni hova menti a játék a profilokat?

Régen Xp-n a játék főkönyvtárába mentette de most nem, és nem találom a profil mentések helyét...

Aki vagy akik tudják a válaszokat a kérdéseimre kérem segítsenek.

Előre is köszönöm! :)

#játék #szórakozás #Windows 8 #mentés #cheat #AVP #Aliens versus Predator 2000 classic
2016. szept. 15. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Cheat-et nem találtam.

Mentésekre tippek:

Alien Vs Predator Classic 2000:

C:\Users\*user*\AppData\Local\Rebellion\AvP Classic"

C:\Documents and Settings\*user*\Local Settings\Application Data\Rebellion\AvP Classic"

Aliens Vs Predator:

C:\Program Files\Steam\userdata\*account ID*\10680

C:\Users\*user*\AppData\Local\AliensVsPredator"

C:\Documents and Settings\*user*\Local Settings\Application Data\AliensVsPredator"

Forrás:

[link]

2016. szept. 17. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Sokat segítettél! :)
2016. szept. 17. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Te állítod be hova mentse, lehet hogy a meleg könyvtáradba tetted, amit amúgy is elrejtettél anyádék elöl.

Miért akarsz csalni, csak nem te is azok közé a nyomorékok közé tartozol, akik mindenhez iszonyat bénák, vagy levágta a körfűrész a kezed és a nyelveddel tolod?

2016. dec. 21. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves 2.

Nem véletlen írtam hogy csak azok válaszoljanak akik tudják a problémára a megoldást ami azóta megoldódott, infantilis provokációra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.

2016. dec. 23. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!