2000-es Aliens versus Predator hogyan?
Üdv mindenkinek! :)
A klasszikus avp-ről lenne két kérdésem.
Az első, hogyan tudok cheatelni a játékkal? Ugyanis medium és hard szinteken olyan nehéz hogy egyszerüen képtelenség végigvinni, tiz éve játszottam vele utoljára és akkor végigvittem itt jön a második kérdésem.
Windows 8-on hogyan tudom megtalálni hova menti a játék a profilokat?
Régen Xp-n a játék főkönyvtárába mentette de most nem, és nem találom a profil mentések helyét...
Aki vagy akik tudják a válaszokat a kérdéseimre kérem segítsenek.
Előre is köszönöm! :)
Cheat-et nem találtam.
Mentésekre tippek:
Alien Vs Predator Classic 2000:
C:\Users\*user*\AppData\Local\Rebellion\AvP Classic"
C:\Documents and Settings\*user*\Local Settings\Application Data\Rebellion\AvP Classic"
Aliens Vs Predator:
C:\Program Files\Steam\userdata\*account ID*\10680
C:\Users\*user*\AppData\Local\AliensVsPredator"
C:\Documents and Settings\*user*\Local Settings\Application Data\AliensVsPredator"
Forrás:
Te állítod be hova mentse, lehet hogy a meleg könyvtáradba tetted, amit amúgy is elrejtettél anyádék elöl.
Miért akarsz csalni, csak nem te is azok közé a nyomorékok közé tartozol, akik mindenhez iszonyat bénák, vagy levágta a körfűrész a kezed és a nyelveddel tolod?
Kedves 2.
Nem véletlen írtam hogy csak azok válaszoljanak akik tudják a problémára a megoldást ami azóta megoldódott, infantilis provokációra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!