Mi lehetett ez a régi váras játék?
Figyelt kérdés
Olyan ezredforduló eleji kis pc játék volt. 2D-s, minimál grafika. Sajnos nem sok minden maradt meg magából a játékból, hiába guglizom angolul se találom. De hátha valakinek ismerős. Amire emlékszem, hogy két vár volt egymás mellett mik lövöldözték egymást. Szürke kővárak voltak, és azt hiszem hogy egyre több bástya volt a játék előrehaladtával rajtuk. Alul zöld fű, háttérben kék ég és szerintem ennyiben ki is merült a játék. Persze lehet, hogy már csak nekem nem jut eszembe mert nagyon rég volt. Azt viszont tudom, hogy imádtam valamiért. Tudom sok váras játék van... de hátha betippeli valaki ezek alapján is. :)2016. szept. 14. 18:08
1/4 A kérdező kommentje:
Nem volt benne szereplő, mindig csak a várak voltak!
2016. szept. 14. 18:11
2/4 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen, kis segítséggel meglett! :)
2016. szept. 14. 19:02
3/4 anonim válasza:
Csak újabbat ismerek CastleStorm néven. Mi a neve amit kerestél?
4/4 A kérdező kommentje:
Castle wars volt a játék. Illetve volt egy másik is, az Ants.
2016. szept. 15. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!