Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a jatek címe? Többi lent.

Mi a jatek címe? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hello. Évek óta keresek egy régi játékot de most mar feladtam úgyhogy megkérdezlek titeket. Na szóval, egy régi oldal nézetes verekedős játékról van szo. Arra emlékszem hogy volt utcai pálya es volt uszodas/medencés pálya is. Lehetett ketten jatszani mert folyton a tesommal játszottam. Ha jol emlékszem akkor a karakterek neve Billy es Jimmy volt. Sajnos csak ennyire emlékszem. Remelem ennyiből is meg tudja valaki mondani a címét. :)

2016. szept. 9. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Double Dragon ?
2016. szept. 9. 13:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Huhh. Hát nem tudom. Ra kerestem de igy képek alapján nem ismerős. Nem találtam se uszodas pályát se kastélyos pályát. Nemrég jött haza a tesom es mondta hogy be kellett jutni egy kastélyba is. Esetleg van mas tipped?
2016. szept. 9. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Pc, PS, C64..?? Milyen gépre? Kb mikor játszhattatok vele?
2016. szept. 9. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Pc-n játszottuk. Szerintem valamikor 2005 körül. :)
2016. szept. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!