Szerintemnem kérdése:
Mi a címe ennek a játéknak?
Figyelt kérdés
Egy régi 2D-s játék amivel még gyerekkoromban játszottam. Az volt a lényege hogy lyukakat kellett ásni amibe az ellenség belesétált- Először volt csákányod de később már fúrót is vehettél. Az első epizód azt hiszem erdőben játszódik ahol levelek esnek és ha azokat összeszeded is pontot kapsz,illetve volt még víz alatti is ott buborékkal volt ugyan ez. Bombákat is lehetett használni.Létrákon lehetett fel-le sétálni egy szőke hajú azt hiszem piros sálat viselő kiscsávóval. Amikor az ellenség beleesett a lyukba be kellett temetni mert ha nem tetted kiszabadult egy idő után. Esetleg ismeritek ennek a játéknak a nevét?2016. ápr. 29. 19:32
1/1 anonim válasza:
Nagyon régóta keresem. Már azt kezdtem hinni hogy csak rosszul emlékszem vagy halucinaltam vagy ilyesmi. És sehogy se találom bárhogy keresek rá. De megnyugtattál, hogy más is keresi. Sajnos azota se tudom a címét, pedig kiirtam több fórumra is. Látom ide se érkezett válasz. Kérlek ha már tudod mi volt a cime áruld el!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!