Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy játékot a hotdog.hu-n...

Egy játékot a hotdog.hu-n régóta keresek, de sehol sem találom. Hol lehet?

Figyelt kérdés

Egy olyan játék volt a hotdog.hu-n (kb. 3-5 éve találkoztam vele utoljára), hogy egy szuperhőst kellett megszerkeszteni. A nagyobbik fiam imádta, és most az öccse kéri rajtam számon, de sehol nem találom, igaz, a munkám miatt elég kevés időm van keresgélni. :( Légyszíves segítsetek!

Minden választ előre is köszönök!

2010. ápr. 22. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Üdv!

hotdogos vagyok, azt kérném, hogy írd le milyen típusú játék volt.. (akció, ügyességi, lányos stb..) Vagy ha tudod, azt hogy milyen kategóriában volt ott.

Ezen kívül mondj el mindent róla, ami eszedbe jut, hátha beugrik nekem is : )

2010. ápr. 27. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nos, eléggé régen láttam, annyit biztosan tudok (mint a kérdésben is leírtam), hogy egy szuperhőst lehetett benne "szerkeszteni". Úgy emlékszem, a háttér kék színű volt, és lehetett maga a hős, férfi is, nő is, és a testalkatát is ki lehetett választani. Ez már nem biztos, de a játékban 1000+1 lehetőség közül lehetett választani, minden tekintetben(haj, ruha, fegyver...stb.). Sajnálom, de most csak ennyi ugrik be.
2010. máj. 5. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

bár ez nem kék...

2010. máj. 5. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :( De azért köszi!
2010. máj. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!