Vanilla vagy BC-s WoW tört szervert keresek. Valaki?
Figyelt kérdés
olyat ahol viszonylag sokan játszanak és lehetőleg magyarok is vannak. (a feenix-et ismerem)#játék #World of Warcraft #MMORPG #Vanilla #World of Warcraft: Wrath of the Lich King #Cataclysm #WoW #Pandaria #Burning Crusade
2011. nov. 1. 16:26
1/11 anonim válasza:
a tauri wowot ajánlom: viszonylag sokan játszanak(van amikor 600 van amikor 2000) és mindenki magyar:)
2/11 anonim válasza:
Ja én is a taurit ajánlom nagyon jó szerver :)
3/11 anonim válasza:
jah bzmeg a tauri télleg vanilla vagy bc..... nyomorékok
4/11 A kérdező kommentje:
írtam, hogy vanilla vagy bc-s érdekelne. ezen kívül a tauri 14 éves vérpistikből áll nagyrészt, akik bugolnak amit tudnak.
viszont ha valakit érdekel a vanilla, akkor jöjjön a feenix-re, van egy kb 80-90 fős magyar guild (alliban)
2011. nov. 7. 17:39
5/11 anonim válasza:
BC-s szerver a lastwow, van pár magyar is rajta, rengeteg playerrel. high rate-s .de szerintem megéri inkább feltenni a 3.3.5 lich kinget és menni tauri wod-ra
6/11 You got OWNED! válasza:
7/11 anonim válasza:
végre egy ember aki tudja az igazságot a tauriról:// (kérdezőre gondolok)
8/11 Etsedy Katalin válasza:
Én BC -t ajánlom. Van már menne bloodelf és dranei és persze outland. *.*
9/11 A kérdező kommentje:
wow-one.com
aki BC-s wowot szeretne tolni, érdemes idejönnie. horda oldalon van egy majd 200 fős magyar klán is, raidprogressel.
2013. júl. 27. 15:47
10/11 A kérdező kommentje:
<The Exiled>
2013. júl. 27. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!