Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Life is Strange 5. epizód...

BrekiX kérdése:

Life is Strange 5. epizód végén kit mentettél meg?

Figyelt kérdés
Arcadia Bay-t vagy Chloet? Érvelj is ha lehet
2016. szept. 13. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a várost végül. De annyira súlytalan lett nekem a végére az egész. Tipikus jó sztori sz*r véggel. Pl miért nem menti meg utána csak képességek nélkül és akkor az idő utazás nem szaggatja szét az univerzumot.
2016. szept. 13. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Érdekes. :D

Egyébként én Chloet mentettem meg. Valahogy jobbnak érzem azt a befejezést,de igazából egyik sem kimondottan happy end.

2016. szept. 13. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis tanácskodas után én Arcadia Bay-t mentettem meg. Úgy gondolom, hogy egy emberért - akármennyire fontos számunkra - egy több ezer lakosú várost hagyni elpusztulni nem etikus dolog, Chloet el kellett engedni. (Warren és Kate túlságosan "hozzám nőttek" ahhoz.) Döntésem ellenére látni Chloét meghalni ugyanabban a mosdóban valami nagyon fájó volt emlék volt. Az az egy biztos, hogy ez a játék nagy nyomot hagyott bennem, és így utólag visszagondolva sem bánok meg semmilyen rosszabb, esetleg kedvezőbb döntést. Te hogy vélekedsz róla? :)
2016. szept. 13. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én hagytam Chloet meghalni, majdnem örültem is neki, mert nekem nem jött be a karaktere. Mondjuk a játék sem túlzottan, de Chloe vs a város között könnyű volt dönteni.
2016. szept. 14. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Chloe-t mentettem meg, és pont az előttem lévővel ellentétben, nekem nagyon bejött a karaktere, és akkor mikor dönteni kellett nem bírtam volna Chloe-t feláldozni, bár most se tenném másként. Az meg hogy most erkölcsileg mi lenne jobb, megint más kérdés :D
2016. szept. 14. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Én sem bántam meg a játékban hozott döntéseimet.

Megnéztem videóban,hogy a várost mentik meg,és tényleg elég szomorú. Szerintem szomorúbb,mint a másik befejezés..

2016. szept. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!