A Life is Strange-nek lesz folytatása az 5. epizód után vagy ezt csak majd akkor tudjuk meg, ha megjelenik?
Arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e folytatása a Life is Strange-nek, ha az 5. epizódot is kiadják. Ezt nem úgy értem, hogy epizód 6,7,stb, mert azt tudom, hogy nem lesz.
Arra gondolok, hogy lesz-e folytatása majd valamikor, mint a The Walking Dead-nek.
És igen kár, a kedvenc játékom.
Milyen 4 féle befejezés?
Erről kicsit bővebben tudnál mondani valamit?
Mert nem játszottam még végig, de tudom, hogy nagyjából mi fog történni és azt is, hogy a 4. epizód végén Chloe-t lelövik, Max-nek pedig Jefferson ad talán drogot vagy nem tudom mit, jah meg hogy jön a vihar. Én nagyon izgatottan várom az 5. epizódot, hogy megtudjam, hogy mi is fog történni.
Szeptember utolsó hetében jön a befejezés. Igen, a 4. epizód végén Chloet lelövi Jeff, illetve bedrogozza Max-et. Az 5. epizód arról fog szólni, hogy mi történik Max-el a sötét szobában. A trailerből már kikövetkeztették, hogy Victoria-t is el fogja kapni Jeff, lehet hallani a hangját Max mellett. Valószínűleg ha nem figyelmeztetted a bulin őt (4. epizód), akkor meg fog halni.
A befejezésekkel kapcsolatban én semmit nem olvastam el, csak írták sokan redditen, hogy a befejezés helyszínei napvilágra kerültek. Talán 3-4 lesz, de azt mondták hogy semmiképp se olvasd el, mert már a helyszínekből nagyon könnyen ki lehet következtetni, hogy mi fog történni... Továbbá a fejlesztők külön kihangsúlyozták, hogy NEM lesz külön boldog befejezése a játéknak, mindegyik endingben lesz valami, amitől szomorú leszel.
Szerintem szinte biztos, hogy Max, Chloe, Jeff, Nathan és Victoria meghalhat majd. (jó, Chloe már halott, de bármikor visszahozhatják...)
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Én nekem is nagy trauma, hogy már sajnos lassan itt a vége, de legalább addig örüljünk.
A történet eddig se volt boldog, de nekem éppen ezért tetszik a játék, mert rejtélyes, megvan a hangulata, még ha az szomorú is, legalább így jobban átélem a játékot ráadásul meghozza az a rohadt nagy vihar a kíváncsiságot, meg az is, hogy mi fog történni a válaszodban leírt emberekkel, ki fog meghalni és hogyan. Ezekre a kérdésekre leszek nagyon kíváncsi. Amúgy csak pár napja a kedvenc játékom, mivel korábban néztem, akkor is csak egy videót láttam róla, de az se tetszett, de most hírtelen nagyon megtetszett nekem. BTURBO-tól néztem a videókat. Innen tudom, hogy mi-hogy van, meg még néztem sok videót, tehát.. De ma letöltöttem és magyarítást is tettem bele. Holnap el is kezdek vele játszani és az 5. epizód megjelenéséig kivinni a 4 epizódot. Ez, hogy csak pár napja a kedvenc játékom, ez igaz, mert eddig ez érintett meg engem olyan szinten, hogy... imádom. Sajnos azt viszont nehezebben fogom elviselni, hogy vége lesz.
RITKA AZ ILYEN KÚRVA JÓ JÁTÉK ÉS ÉN NEM ÚGY VAGYOK VELE, HOGY AKKOR KERESEK EGY MÁSIKAT, AMI HASONLÍT EHHEZ, NEM ÉN ÚGY VAGYOK VELE, HOGY VÁROM A FOLYTATÁST ÉS HA MÁR MEGVAN EZ AZ ÉRZÉS, AMIT A JÁTÉK ADOTT, BELEÉLTEM MAGAM, AKKOR NEHÉZ ATTÓL MEGVÁLNI, MERT MÁSHOZ IGAZÁN NINCS ÉS SZERINTEM AKKOR SE LESZ NAGYON KEDVEM. MONDOM, én nagyon szeretem ezt a játékot és nagyon remélem, hogy lesz valami kiegészítő vagy újabb rész vagy valami....
Steam-en néztem és láttam, hogy Többnyire pozitív értékelést kapott, több mint 18000 ember szavazott.
Hát megérdemli ez a játék, mivel tényleg nagyon jó.
Amúgy még azt sajnálom, hogy csak most Augusztusban kezdek el vele játszani és a videókat is csak most néztem az elmúlt pár napba róla. Úgy lett volna jó, hogy szépen sorba haladva 1,2,3,4 és majd 5. epizód, de úgy, hogy kijátszom ezt és megjelenik a másik, majd azt is addigra, amíg az megjelenik, így tovább, de sajnos ezt már nem tudom megtenni, mert januárban vagy februárban jelent meg a játék és azóta az 5. epizód kivételével az összes.
JA ÉS AZÉRT GONDOLOM, HOGY NEM LESZ FOLYTATÁSA, MIVEL EGYRÉSZT TE IS MONDTAD, MÁSRÉSZT LÁTTAM, HOGY EZ AZ UTOLSÓ EPIZÓD ÉS LEGVÉGÜL HARMADRÉSZT AZÉRT, MERT MÁR A TÖRTÉNET ÍGY IS JÓ, MEGVAN ÍRVA ÉS EHHEZ MÁR NEM KÉNE SEMMI ILYEN MEG OLYAN, MERT SZERINTEM ÍGY TÖKÉLETES AHOGY VAN, MEG MI LENNE AZUTÁN, HOGY JÖN A VIHAR, MEG ...MEGHAL, STB. BOCS AZÉRT, HOGY ENNYIT ÍROK ÉS AZÉRT IS, HOGY HA VALAMIT NEM ÉRTESZ BELŐLE :D
Hát, már csak másfél hónap az 5. részig. Amúgy furcsa, mert tényleg nagy lelkesedés fogadta a játékot, de a fejlesztők azonnal elkezdtek egy másik gamet fejleszteni, nem értem. Pedig borítékolható, hogy azt a 150. tucat lovagos felülnézetes játékot alig fogják megvenni, ha meg csinálnának egy season 2-t, vagy egy új hasonló, döntés alapú játékot, akkor megint rengeteg pénzt kaszálnának.
Amúgy tök poén, redditen olvastam hogy rengetegen össze fosták-hugyozták magukat a meglepetéstől a Sziget fesztiválon, mikor egyszer csak elkezdték a soundtrackből az egyik számot játszani a színpadon :D Kiderült, hogy az a banda is meg volt hívva, aki az egyik, a játékban is szereplő számot írta.
Hát igen, jól mondod, nagy ennek a játéknak a sikere.
Én a helyükben folytatást csinálnék, ahogyan te mondtad, season 2-t.De most oké meg minden, de még nem tudjuk a játék végét, hogy mivel fog zárulni. Te mondtad, hogy 4 féle ending lesz.Szóval pl. ha meghal Max, ő pedig a főszereplő, akkor nem hiszem, hogy lesz vagy lenne folytatás. Na mindegy ez nem lényeges. Tehát addig szerintem ne mondjuk ezt, hogy lesz-e folytatás vagy sem, mert ezt csak az 5. epizód végén fogjuk megtudni, mivel ott fog lezárulni a történet. Ja és az a játék amit ezután egyből elkezdenek csinálni, amit te mondtál, máshol is van ilyen, hogy csinálnak egy játékot és azután elkezdenek egy másikat, de lehet, hogy majd folytatják mondjuk jövőre. Gondolj bele, elég hülyék akkor, ha nem lesz folytatása, ahogyan te mondtad, hozott nekik pénzt ez a játék. Igen én a folytatást nagyon várnám és azzal is játszanék.Visszatérve ehhez, Max szerintem nem fog meghalni.Szerintem Jefferson igen. Ha tényleg vége lesz a történetnek itt, akkor valami nagyon dúrva fog történni, de ha nem, mondjuk csak ez most jutott az eszembe, olyan pl., hogy Jefferson megszökik, szerinted lehetne ilyenre számítani? Vagy a közeledő vihar mindent tönkretesz? Szerintem elpusztítja az egész helyet a vihar.
De nem vagyok én jós meg nem én csináltam a játékot, hogy ezeket tudjam. Majd az 5. epizód :DDD Néztem videókba is, hogy nagyon sokan kommentelik, hogy Life is Strange legyen már,stb. Hát igen.. :D De mondom, ha ez egy olyan ending lesz... akkor ne számítsunk jóra, ja meg mondtad, hogy szomorú lesz a befejezése. Hát egyetlen egy dolgot tudok, hogy nagyon várom! :D Bocs megint, ha valamit hülyeségnek találsz ebből vagy ha sokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!