Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok olyan csajos...

Ajánlanátok olyan csajos játékokat, amelyeket sokáig lehet játszani?

Figyelt kérdés

Mármint regisztrálni kell hozzá meg ilyesmi. Remélem értitek.

Előre is köszi...

2016. szept. 8. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Nincs olyan, hogy "csajos játék". A feleségem pl. ma az Evil Within-ben mészárolta a mutánsokat, a lányom meg a Warframe-ben az űrszörnyeket.

Regisztrálni szinte minden internetes játékban kell. Böngészősre gondoltál, vagy önállóan futtathatóra?

2016. szept. 8. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem a L4D2, az számít csajos játéknak? Ahhoz is kell Steamen regisztrálni.
2016. szept. 8. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Valami kategóriát megadhattál volna... a "regisztrálni kell hozzá" alatt gondolom arra gondolsz hogy nem kell letölteni, hanem online, böngészőből is játszható, na mármost ilyen játékot nem ismerek, de egy letölthető és fantasztikus story orientált játékot igen: Life is Strange. Ezt megveszed steamen vagy csak letöltöd, de elég sokáig tart kijátszani, és fantasztikus élmény szerintem :)

Multis játékok közül meg, nem tudom ott van pl a League of Legends...Ez se feltétlen csajos játék, de annyira megoszlik a community, hogy bátran ajánlom (kb 100 játékosból 40 lány.)

2016. szept. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!