Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok csajos játékokat?

Ajánlanátok csajos játékokat?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy az interneten a csajos játékok kimerülnek annyiban, hogy főzős, öltöztetős, fodrászos, neveldés, körömfestős, stb. Ezek nekem nem jönnek be.

Valami olyan játékot szeretnék, ahol csaj karakterrel lehet fejlődni, esetleg ölni. Valami stratégiai játék is jó lenne, de ebből sem a gagyi, 0 logikával játszható hello kitty-s és hasonló játékok! Mindezek mellett probléma, hogy a gépem eléggé alacsony teljesítményű. Ez alatt azt értem, hogy: 2,40GHz, 896MB RAM, 128MB VGA!

2011. máj. 15. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

dragon age 1 ? szokták szeretni a lányok

akkor knights of the old republic 1 ha szereted star warsos dolgokat

ezek azért jók mert nem öldöklős annyira inkább sokat kell benne beszélgetni, csapattársak háttértörténete, alap történet is izgalmas, románcok is vannak stb stb

vagy mass effect is esetleg

stratégia meg hm nem tudom, abból azért jóval több van nem tudom milyen téma érdekelhet abból

vagy mindig ottvan a sims !

2011. máj. 15. 17:37
 2/2 A kérdező kommentje:
A dragon age-et nem bírja a gép, de a knights of the old republic-ot megnézem, köszi!
2011. máj. 15. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!