A GTA San Andreas nevű játékhoz Kérnék segítséget!?
Az lenne a probléma,hogy autókat szeretnék berakni,de valamiért nem teszi be...
GGMM-el installáltam az autókat ,mint régen úgy csináltam mindent,de a játékban az autók ugyan azok maradtak.
A programban viszont már az új autók jelennek meg.
Mit lehetne csinálni,mi a probléma?
Töltöttem le másik játék telepítőt is,és szintén ez a probléma ott is.
Operációs rendszer: Win8.1
Na én ezért nem csináltam ezt sosem mod telepítőkkel, hanem sajátkezűleg. IMG Tool, de inkább Alci's IMG Editor.
Köszönöm a gyors választ!
Már neki is állok. :D
Nincs mit!
És még egy jó tanács. Ha modokat raksz fel, mindenképp csinálj biztonsági másolatot minden olyan fileról, amit módosítasz. De mivel nem foglal sok helyet a játék, így érdemes az egész játékról csinálni egy másolatot valahova.
Valami nem kóser.
A programot az összes többi fájlal bemásoltam a gta fökönyvtárába,és elindítottam.
Megnyitottam a models mappában lévő gta3.img-t,és importáltam az autókat.
Elmentettem beléptem,de semmi...
Ugyanúgy nem látszik semmi? Lehet újra kéne telepíteni a játékot, mert nem tudni a mod installer mit csinált, stb. Mert ha te lecserélsz egy modellt, annak látszódnia kell, vagy a játéknak lefagyni. :D De valamelyik biztos.
Tehát, valamelyik programmal megnyitod a gta3.img-t.
Importálod (felülírod) az eredeti fileokat, .dff és .txd.
Utána csinálj egy rebuild archivot.
Ezek után mennie kell.
Még mindig nem jó.
Már 3 különböző gta san andreas-t telepítettem fel,és ugyanaz.
Rányomtam,hogy rebuild,és ezt írta ki:(ERROR) Failed to rename temp file.
Nem az. :/
Egyszerűen hihetetlen!
Mindjárt átcsapom a laptop képernyőjét...
Ezt olvasgasd, hátha itt megtalálod a választ.
Valaki azt mondja, hogy Alci-val cseréld le, IMG Toolal rebuild. Valaki azt mondja, hogy Alcit indítsd rendszergazdaként, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!