Tudom, hogy nem helyes márka alapján dönteni videó kártyáról, mert kapitalizmus, és néhány játék -teljesítménytől függetlenül- jobban fut, nemhogy vagy nVidián vagy AMTn, de gyártón belül különböző termékeken is.
Nem feltétlen a legújjabb videó kártyát szeretném. Csak egy kis útmutatást (persze magam is utánanézek, de a Benchmarkokhoz meg ilyesmihez nem értek)
Ezeket a játékokat játszom/szeretném játszani (csak a közismertebbeket írom)
Nem ártana ha leírnád a géped konfigját és hogy mennyit szánsz a videó kártyára.
2016. aug. 31. 06:59
2/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen a géped meg hogy mennyit szánsz rá, de így egy gtx 1060-at, rx470, rx480
2016. aug. 31. 07:39
3/7 anonim válasza:
witcher 3-hoz nem árt már egy gtx950/rx460 kártya, no meg nem lenne utolsó tudni a gép többi részét és a pénzkeretet, mert ennyi erővel vegyél egy MSI GTX 1080 Gaming-et az biztos futtatja őket.
2016. aug. 31. 15:27
4/7 A kérdező kommentje:
Oh bocsánat, szal clarification:
Most raknék össze egy új gépet, és azt mondták, a videó kártya köré kell építeni a többit.
Nem vagyok akkora gamer, nem is a legjobb a videó kártyát szeretném.
Elsősorban 70kt szánnék rá (de elmerészkedem 100ig 110ig, ha nagyon nincs abban a régióban).
Sajnos nem értek hozzá és nem tudok kiigazodni a sok típuson, hiába böngészem az nVidia oldalát.
2016. szept. 1. 00:51
5/7 A kérdező kommentje:
CSak a videókártyára szánnék 70(-100)kt xD nem az egész gépre, ha nem lettem volna elég egyértelmű.
2016. szept. 1. 00:53
6/7 anonim válasza:
Videokártya rx480 vagy gtx 1060. Gtx 1060-ból az asus strix rendelkezik a legmagasabb órajelekkel. Proci i5-6500/i7-6700 ha belefér, alaplapból valami h110 vagy b150, vagy ha kihasználod h170, ramból valami ddr4 1x8gb-os modul (később még egy ugyanilyet mellé teszel, gépházból ami tetszik belefér és nem túl drága, valamin ha lehet jól szellőzzön (nzxt h230, zalman z11, zalman z9 neo), wd10ezex hdd, ha belefér akkor mellé egy samsung 850 evo ssd, xfx ts430 táp és meg is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!