A call of duty:world at war, black ops, black ops 2, black ops 3-ban lévő zombiknak a náci németekhez hoz van köze. Mennyi közük van Hitler seregének a zombik kutatásával, teleportokkal, titkos vegyifegyver-kisérletekkel, fertőzésekkel kapcsolatban?
Látom, nem játszottál velük, mert nácikon kívül vannak bennük japán zombik, oroszok, amerikaiak, nepáliak, cowboy zombik, űrhajósok, tengerészek, templomos lovagok, stb.
A második mondatot fogalmazd át, mert így csak te érted.
Nem kötözködésképpen írtam. Kb. 1500 órám van az összes Zombie módban (a normál CoD multiplayer nem is érdekel), úgyhogy valamennyire ugatom a témát. A World at War-ban voltak kizárólag náci zombik, a többi részben a pályától függően jönnek különböző típusok.
A második mondatot többször is elolvastam, de még mindig nem értem. Mivel zombik a tudomány jelen állása szerint nem léteznek, ezért Hitler seregének sincs semmi köze hozzájuk.
A fertőzés az nem az ami történt folytatom a mesét
Maxis nem tudta irányítani a zombikat így azok elfertőzödtek így a németek zombik lettek.
A teleporter az Maxis-privát technológia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!