Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mér ilyen szemét egy játék?

Mér ilyen szemét egy játék?

Figyelt kérdés
Sok jót hallottam a Crysis-ról és beszereztem. Nektek mi a véleményetek róla? Most felhúzta nagyon az agyam, mert én 50 méterről beleereszthetek akár fél tárat mire kipurcan az ellen, de ők hogyan szednek le olyan rohadt messziről?(Most is mesterlövészpuskával nem tudtam kinyírni az ellent, ezért odamentem pisztollyal és azzal kellett leszednem így is lagalább két tárat elpazarolva.) És tudják mindig hogy hol vagyok.(Bekapcsolom ezt az álcázó kütyüt elmenekülök, pl ház mögé ott megbújok, kikapcsolom,de mindjárt ahogy megmozdulok a ház mögött elkezdenek oda lőni.) Szerintem a grafon és a nanoruhán kívül nem nagyon tud semmit.
2010. ápr. 20. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Így van,maga a játékmenet és a realitás egy nulla.Én azért végigvittem mind a két részét,egynek épp elment,de azért még egyszer nem tökölnék vele.A játékon meg kár idegeskedni,vegyél lejjebb a fokozatból,vagy töröld le a francba.

Viszont ajánlanám neked a Call of duty legújabb részét!!(Modern Warfare 2)

Pár napja vittem végig a 2-őt,de még mindig a hatása alatt vagyok.A Crysis-nél 100-szor élvezetesebb,én baromira el voltam vele.Ha teheted akkor töltsd le,vagy szerezd meg,garantálom,hogy tetszeni fog!

http://www.youtube.com/watch?v=3jUWm2ynQr4

20/F

2010. ápr. 21. 02:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Ismerem ki van játszva, alap, hogy codokat kiviszem :D de most éppen a Bad Company 2-vel szórakozok. De attól még nekem a Cod 4 a kedvenc.
2010. ápr. 21. 13:41
 3/3 anonim válasza:

Nekem is a 4 volt a kedvencem, viszont most az MW2-t nyomatom és nemtudom abbahagyni xD Single/Multi mindkettő megfogott, teljesen élvezetes egy játék, ritka az ilyen jó :D

A Bad Company 2 mondjuk sztem jobb lett mint a cod, bár ez személytől függ természetesen :) De az évezred legjobb játékai az egyszer biztos :D

19/f

2010. jún. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!