LoL: katarina ellen?
Hú de utálom Katát. Ezen a héten háromszor mideztem ellene, mindig elfeedelődött, low eloban nem hogy nem tudnak játszani ellene, hanem úgy adják neki a free killeket, mint a korpát. Egyik meccsben Dianát behoztam ellene, minden jó, harmadik percben azt látom, hogy a 0 hp-s Riven topunk rohan a Lane felé az Enemy Jungle elől, ad egy First blood-ot a katának majd beírja, hogy én noob vagyok. Máskor meg elmegy lane-ről bot fele, nyomok 12362438 ss-t, de botunk természetesen megpróbálkozik egy 2v2 turret dive-al, persze, mikor máskor? Lehet csak nekem van ilyen balszerencsém, de már odáig jutottam, hogy Katát bannolom, ha nálam van a bann.
Amúgy csak, hogy ne csak rinyáljak: Fiddlesticks elég brutál meglepetés ellene. Ő sehogy nem tud kiszedni a W-ből, ellenben te simán kiszeded az ultijából, Emellett folyamat Max hp-n tartod magad és dobálod e-vel, ezt a lane-t lehetetlen elveszíteni kb.
Tulajdonképp ha látom, hogy kata az ellenfél, rá pickelek. De én arra vagyok ink kíváncsi h a játékon belül hogy tudassuk a csapatunkkal, hogy Kata ellen kicst máshogy kell játszani :D
Egyébként Kata gyenge lane-n, van sok champem rá, ált. Aniviát viszek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!