Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL: katarina ellen?

LoL: katarina ellen?

Figyelt kérdés
Én nem tartom valami jó champnek Katát, mert egy kis stun és vége. De valahogy mindig sikerül nyernie. Én a saját stunomat mindig direkt tartalékolom rá, de hiába mondom csapattársaknak, mindig agresszívan játszanak, és kata passzívja miatt így 1 halál után mindenki halott. Van valami ötletetek?

2016. aug. 24. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül stun kell, jobb a silence, hosszabb ideig tart. Pl Soraka E, ultival tökéletes troll mides kata ellen. De akár trundle is jó, a jéghegy kiüti az ultiból.
2016. aug. 24. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
beírod hogy katarina counter és megvan kik ellen képtelen harcolni katarina.
2016. aug. 24. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne álljatok egymás mellett egy tömbben, vegyetek mr itemeket, kerüljétek az engaget, ha nem látjátok őt a mappon...még egyáltalán, ne feedeld fel early gameben, akkor useless lesz később. Legyél óvatos, várj a gankre, könnyen gankelhető champ.
2016. aug. 25. 00:05
 4/7 savanyújóska ***** válasza:
Ha te mész midet, Diana abszolút szétszedi, egyébként ha pl. support vagy sokat nem tudsz tenni, ha ez a színvonal, ez a színvonal. Próbáld a fejükbe verni, hogy ha elultizik, akkor azonnal disengage, és akkor kicsit jobbak az esélyeitek.
2016. aug. 25. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Hú de utálom Katát. Ezen a héten háromszor mideztem ellene, mindig elfeedelődött, low eloban nem hogy nem tudnak játszani ellene, hanem úgy adják neki a free killeket, mint a korpát. Egyik meccsben Dianát behoztam ellene, minden jó, harmadik percben azt látom, hogy a 0 hp-s Riven topunk rohan a Lane felé az Enemy Jungle elől, ad egy First blood-ot a katának majd beírja, hogy én noob vagyok. Máskor meg elmegy lane-ről bot fele, nyomok 12362438 ss-t, de botunk természetesen megpróbálkozik egy 2v2 turret dive-al, persze, mikor máskor? Lehet csak nekem van ilyen balszerencsém, de már odáig jutottam, hogy Katát bannolom, ha nálam van a bann.

Amúgy csak, hogy ne csak rinyáljak: Fiddlesticks elég brutál meglepetés ellene. Ő sehogy nem tud kiszedni a W-ből, ellenben te simán kiszeded az ultijából, Emellett folyamat Max hp-n tartod magad és dobálod e-vel, ezt a lane-t lehetetlen elveszíteni kb.

2016. aug. 26. 12:27
 6/7 anonim válasza:
[link] <--- itt van kata részletes leirása (angolul) a Couter stat-nál irja mik ellen jo és mik ellen kimondottan rossz pl ahri ellen op de jayce vagy varus ellen nem anyira egyébként kata egy ilyen champ amire nehéz countert találni
2016. aug. 28. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Tulajdonképp ha látom, hogy kata az ellenfél, rá pickelek. De én arra vagyok ink kíváncsi h a játékon belül hogy tudassuk a csapatunkkal, hogy Kata ellen kicst máshogy kell játszani :D

Egyébként Kata gyenge lane-n, van sok champem rá, ált. Aniviát viszek rá.

2016. aug. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!