Szeretnék fejlődni de egy match után megunom. Miért van ez lehet ez ellen valamit tenni?
#1 +1.
Amúgy én is így vagyok vele. Egy idő után mindet meguntam. Egyre kevesebbet játszottam,az addigi heti 35-40 óra 20-25re csökkent,most hogy van barátnőm,heti 10 órát játszok (Steam alapján),mert egyszerűen nincs kivel játszani,mostanában nem költök új játékra,amik megvannak azokat pedig unalomig kitoltam. (bár lassan jön a BF1,majd meglássuk :D )
Hát a nő az aztán mégtöbb időt rabol úgyhogy nem ez a megoldás a több játékra. A nő max játékot felváltó elfoglaltság. Hmm felnőni... Ha a felnövés olyan dolgok űzéséből áll amiket a sima prolik is megtudnak csinálni akkor én inkább nemakarok felnőni. Kismillió értelmetlen életút létezik nemcsak a saját hülyeségünk genetikai továbbörökítése az egyetlen.
Amúgy meg tökmindegy mibe kezdesz azt előbb utóbb megunod ez törvényszerüség legyen az játék vagy nő semmi nem tart örökké. A játékot legalább kilehet kapcsolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!