Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit jelenteneknezek a League...

Mit jelenteneknezek a League of Legends-ben?

Figyelt kérdés

Elkezdtem rankedezni és minden játék elején megkérdezik, hogy: what is your masteries?

Azt észrevettem, hogy amikor a karaktereket mutatja a betöltésnél a varázslatok mellett vqn egy kis kpcka amibe mindenkinek más van nekem meg egy X. De mi ez? Vagy hogy szerezhetnék oda valamit?

Illetve ezeket nem tudom, hogy mik:

Deff

Ap

Op

Régen exbarátommal játszottam mindig és mindent elmondott de most nagyon nem tudom, hogy mi micsoda és mindig ott oltogatnak.

Olyan gáz, teljesen kezdőnek érzem magam pedig már 3 éve játszom

Légyszi segítsetek! Nagyon megköszönném

2016. aug. 24. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ranked-hez lvl 30 kell, ami azt jelenti, hogy kell lennie 30 mastery points-od.

Tehát ez:

[link]

Itt a legalsó sorban amit kiraksz, az lesz az X helyén.

Def - védekezés, ha minimapon látsz 3 embert mid-en, akkor értelem szerűen a mid tornyot kéne védened (tehát nem szaladgálsz ki torony alól, nem izgulsz rájuk egyedül, hiába van ott low hp-s stb.

ap - ability power, vagyis varázserő, a legtöbb mides ilyen, mint katarina, ahri, velkoz, veigar, cassiopeia és a többi. Az AP karakter alap sebzése (basic attack) általában gyenge, viszont nagyot/sokat tud sebezni képességekkel (QWER). Ennek a fordítottja az AD, ami attack damage rövidítése, és az alap ütésedet erősíti, illetve hőstől függően akár képességeket (legtöbb ADC AD-ból kap bónuszt skillekre mint Caitlyn, Jinx, stb).

op - over powered, többnyire akkor szokták beírni ha 1 csapattárs vagy ellenfél akár több ellenféllel szemben is képes ölni, elmenekülni, vagy jól tud burst-ölni (rövid idő alatt nagy sebzést kiosztani).

2016. aug. 24. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd még a rankeded, mert ha ilyen alapfogalmakkal nem vagy tisztában akkor még kb lvl30-nak se kéne lenned. Ez nem oltás, ez tanács. Ne cseszd el még 4 ember játékát, + te se fogsz sokat nyerni.
2016. aug. 27. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!