A League of Legends-ben jelzi ezt a rendszer (több lennt)?
Figyelt kérdés
Ha másik gépről ahonnan még nem jelentkeztek be az accountoddal valaki bejelentkezik akkor nem jelzi valamilyen módon a rendszer? Valahogy úgy ahogy a facebook is teszi ha új gépről jelentkeznek be.
Félreértések elkerülése végett nem olyasmiről van szó hogy elmondtam volna a jelszavam valakinek vagy ilyesmi csak kíváncsi vagyok rá mert nem áll módomban kipróbálni.
2016. aug. 24. 00:13
2/3 A kérdező kommentje:
Aki nem tudná a facebook egy értesítést küld ha új ipcímről vagy böngészővel jelentkezel be. Az értesítést ugyan olyan formában küldi mintha likeolták volna egy commentedet vagy valami ilyesmi. Telefonról nem facebookozok és ott nem tudom értesít-e ezért írom le hogy hogyan is néz ez ki mert lehet nem mindeni tud róla.
2016. aug. 24. 01:17
3/3 A kérdező kommentje:
Ha e-mailt küld a rendszer róla az is jelzésnek számít.
2016. aug. 24. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!