GTA, vagy Mafia?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 16:49
21/30 anonim válasza:
mafia
összes gta ezred annyit nem ér mint a mafia 1
22/30 anonim válasza:
Mafia. szerintem ez a 50-es évekbeli stílus is nagyon jó a valaki szereti az ilyeneket
23/30 anonim válasza:
Imádtam a GTA-kat is, de valahogy mégis inkább Mafia 1, a 2 csalódás lett.
24/30 anonim válasza:
GTA, mivel a Mafia 2 elegge gagyi lett. A Mafia 1 viszont tenyleg jobb mint a korabeli GTAk. Viszont GTAIV> ....> Mafia 2
27/30 anonim válasza:
mind2 jó játék.a mafia 1-et még nem játszottam végig,elején járok a gta nekem 3-episodes from liberty city-ig megvan gépen és jó játék mindegyik.de sztem jó lehet a mafia 1 is bár még uncsi az eleje.a 2 sztem jó bár multiplayer mehetett volna bele,de a grafika,a játékélmény,sztori,korhű zenék,kocsik jók benne.a gta is elég valósághű főleg a 4.szóval ha 2 közül választasz akkor inkább gta valamelyik része(mondjuk san andreas vagy 4 a legjobb),de ha mafia 2 és gta 4 közül választanék nekem nehéz lenne de sztem mind2 megvenném/letölteném :)
28/30 anonim válasza:
Nekem megvan a GTA 3, Vice City, San Andreas, 4, Episodes From Liberty City, Vice City Stories és a GTA 5 is. Majdnem mindet végigjátszottam, nagyon király mind! A 3, VC, SA nagyon jók, igaz nem annyira élethűek de jók. A 4-5 már újabbak és azok is királyak! A Mafia 1 nincs meg de a 2 igen. A Mafia 2 nem jött be annyira, a régi kocsik, rádiók, ruhák stb nem tetszenek annyira. Meg az is elég idegesítő volt, hogy kicsit gyorsan mentem és jött a rendőr :/ tudom
29/30 anonim válasza:
Hogy élethűbb de nem olyan jó :( szóval szerintem a GTA a legjobb!
30/30 anonim válasza:
Mafia 1, sokkal jobb mint bármelyik GTA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!