Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA, vagy Mafia?

GTA, vagy Mafia?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 16:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
32%
hát már csak a videók (nagyon jók) alpján is a gta-t választanám de én még játszok is vele ugyhogy egyértelmű amúgy meg é a maffia a gta másolata egy klón és lehet hogy a maffia 2 nek a gépigénye nagyob lesz az még nem jelenti azt hogy jobb játék lene pl: engem nem érdekelne anyira hogy meglene a a need for speed legújabb része amihez nagyon erős gép kéne de aba csak autózni lehet én inkább gta znék vagy valmi rpg vel játszanék nekem a kedvenc játékaim a GTA-K és az RPG-k
2010. máj. 15. 09:32
 12/30 anonim ***** válasza:
25%
gta gtan gta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jobbengem nem nagyon érdekel a grafika meg egyéb ilyen dolgok a szerintem a gta sokkal elterjedteb mint a mafia akit ismerek szinte mindenkinek van gta ja mafiáról még nem is halotam a haveroktól
2010. máj. 15. 09:35
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Hát nekem is jobban tetszettek a gtak sokkal több dolgot lehet csinálni több jármű stb van és a küldetésk is változatosabbak bár még nem jött ki a mafia2 de én alapbol jobban szeretem a gengszteres '80-'90-es játékokat mint az 50 es évek elejei maffiás fekete inges stb játékokat.
2010. máj. 21. 20:30
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát a Mafia 1 az nem a legujjabb játék,de viszont élethűbb mint a GTA sorozat.

A Mafia 2 viszont 100 hogy nagyot fog ütni ;):P

2010. jún. 8. 16:10
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
sztem egyértelműen a Mafia! Annak idején én félévig elvoltam vele de még mais szívesen játszanék vele ha nem pörgettem volna 3x ki és nem untam vona rá ennyi idő után..:) Sztem a Vice citynél is jobban sikerült pedig az későbbi játék. Az hogy GTA klón ez pedig baromság...Bármilyen játék ami arról szól hogy a városban szabadon mehetsz az automatikusan GTA klón?? Nagyon sokba különbözik a GTA-tól és sztem sokkal több ötletes megoldás van benne és szebb a grafikája is. A Mafia 2 tuti h alázni fogja a GTA 4-et de nagyobb is a gépigénye..
2010. jún. 10. 12:37
 16/30 Keresztapa15 ***** válasza:
24%

A GTA Jobb.A Mafia 1-ben egyébként a terület is korlátozva van.A GTA-knak jobb a sztorijuk, jobb a játékélmény, a szereplők.Szerintem még a GTA III is űbereli a MAFIÁ-t

.

2010. jún. 18. 13:26
 17/30 anonim ***** válasza:
69%
egyáltalán nincs korlátozva a mafia...az csak a demóba van. és a mafia sztorija 100x jobb mint a gta-é, akár filmet is lehetne belőle csinálni:) csavaros történet, igényes intrók, nagyon jó játékmenet, korhű kocsik és zene...tökéletes játék!
2010. jún. 19. 15:22
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
háát sztem a gta modern és a maffia meg régebbi de ha választani kell akkor maffia
2010. júl. 29. 18:15
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem a GTA IV-vel kéne összehasonlítani a Maffia 1-et. A Maffiának tényleg jobb a sztorija. A GTA mi? Szinte végig csak löves és még sok változatosság. Hasonlítsuk inkább a maffiát a gta vc-hez, vagy a 3 hoz. akkor már sokkal jobb! Annyi hogy nincs benne 35 fegyver 7 (kb) és nem túl modernek az autók. A Maffia 2 szerintem jó lessz, lehet hogy jobb lesz mint a GTA IV.
2010. júl. 31. 10:59
 20/30 anonim ***** válasza:
Mafia
2010. szept. 1. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!