Ki az, aki utálta az idei nyarat?
Csak nekem volt nagyon durva depresszió? Csak én nem találkozhattam senkivel? Csak én voltam bezárva a házba? Csak én voltam nagyon magányos,és unatkoztam?
Nemet,kort írjatok
13/L
A szüleim,mive sehova,de tényleg sehova nem engedtek el
Én is utáltam ezt a nyarat, ne aggódj.
#5 Gondolom most nagyon elégedett vagy, gondolom éppen csak sikerült időt szakítanod megosztani itt az emberekkel, hogy mennyire eseménydús életed van, és mennyire sz@rnak gondolsz mindenkit, aki nem a munkahelyén éli az életét.
#5/#7
Az a baj,hogy nem ismered el a lelki betegségeket. Legalábbis nekem ez jött le. Neked egészen bizosan jó gyerekkorod volt,és nem voltál depressziós 13 évesen. Én nagyon hiányolom a sulit,olyankor fel vagyok dobva. Látod,valamilyen szinten szeretem dolgozni,csak tudod fizikai munkán kívül van mentális is. Iskolába járni másoknak feketeleves,míg nekem ez a szórakozás. Én képes vagyok sírni pénteket,mert tudom,holnap hétvége,és megint jön a depresszió. Meg ha valaki szereti a munkáját,akkor nem beszél róla úgy,mint te(;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!