Várjátok már a nyarat? Miért? Én már nagyon 18/L
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 14:09
1/10 anonim válasza:
A nyári szünet jó benne, de nincs kedvem megint sült krumplinak lenni, tavaly is berohadtam a szobába.
2/10 anonim válasza:
Nem, inkább rettegek tőle. A tavalyi iszonyatos hőhullámok nagyon megviseltek és állítólag idén még melegebb lesz.
3/10 anonim válasza:
Én várom
Mert nyaralunk,gólya táborba megyek :D
4/10 anonim válasza:
Nagyon. Leviszem a barátnőmet a Balatonra.
21/f
5/10 anonim válasza:
Nem. A kánikula borzalmas, moccanni se tudok, de máskor is meleg van. A nyár az, amikor nem tudok túrázni és egyáltalán mozogni, brrrr.
Plusz nem működik az agyam.
Én még a telet várom, alig volt egy kicsi hó eddig :D
6/10 anonim válasza:
Én is már nagyon:(
ma 10 fok volt végig meg napsütés, annyira élveztem, már ettől jobb lett a kedvem, de sajnos megint jön a hideg:((
7/10 anonim válasza:
Én is nagyon várom!A meleg miatt,a sulis szünet miatt,nyaralás miatt apával és barátnőkkel,talán idén nyáron még egy kis gleccsersí is belefér...majd meglátjuk.Ja,és persze imádom a fagyit minden mennyiségben!
Te miért kérdező? :)
20/L
8/10 anonim válasza:
Nagyon nem várom. Csak a szünet jó benne, de tavaly nagyon megutáltam a nyarat, elviselhetetlen volt az a többhetes 40 fok, már előre félek tőle. Tél meg szinte nincs is, most van télies hideg idő de egy hét múlva már megint 10 fok lesz gondolom...Aki egész nyáron nyaral meg fesztiválozik annak jó, de aki bent possad a házban mint én annak nem.
9/10 anonim válasza:
Én várom, a nyarat is a nyaralások miatt, de legfőképp a szept1.-ét várom, hisz most megyek középiskolába :D
10/10 anonim válasza:
Igen most is várom a nyarat, csakúgy, mint ahogy múlt évben írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!