Tenyleg igy van?
Figyelt kérdés
Ha elofiztek az ea accessre akkor jatszhatok a legtobb ea jatekkal ? Pl: fifa,battlefront,bf stb. Mind ezt 6000ft 1 evre2016. aug. 11. 18:11
1/7 anonim válasza:
Tényleg így van, csak éppen 4 Euro egy hónapra. Hol olvastad ezt a 6000 forintot?
2/7 anonim válasza:
Nincs éves előfizetés, csak havonta lehet megvenni és úgy 4 euró.
3/7 A kérdező kommentje:
Pedig van 1 éves előfizetés nekem írja az xbox-one. De én ezt nem értem még mindig :D Mert Ha 1 évig mindig befizettem a hónapost az 12.000 FT., alapból a Fifa 15.000 FT. Plusz még játszhatok csomó más játékkal ami kb. ugyanúgy 15.000 Ft.-os játék.
2016. aug. 14. 15:47
4/7 anonim válasza:
Ja, elnéztem, bocs! Az EA Access a konzolos, az Origin Access a PC-s szolgáltatás, azzal kevertem össze.
5/7 A kérdező kommentje:
De ezzel ugyan úgy lehet multizni meg minden ? Ugyan úgy működik a játék mintha megvenném normálisan. Túl jónak tűnik és túl olcsó így
2016. aug. 15. 20:42
6/7 anonim válasza:
Rendesen játszol velük mintha megvetted volna a játékot. Azért ilyen olcsó és azért hangzik hihetetlenül neked, mert olyan játékok vannak ott, amik a kutyát sem érdeklik. Akiket meg érdekel azok úgyis rákapnak az alacsony árra.
7/7 A kérdező kommentje:
Kutyat se erdekli ? :D BF,Fifa , unravel, titanfall, battlefront. Nem tudom ,de ezek kb. az EA legismertebb jatekai. De koszi ,hogy megerositetted :)
2016. aug. 16. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!