Szerintetek menne az ark survival evolved ezen a gépen?
Figyelt kérdés
I3 as proci intel HD 6600 as videokartya, 4 gb ram.2016. aug. 9. 09:31
1/5 anonim válasza:
szia én ezt nem tudom megmondani de van egy oldal ahol ezt meg tudod nézni: [link]
ha valami kérdésed van nyugodtan írj rám ;)
2/5 anonim válasza:
Lowon menne, de nem túl jó teljesítménnyel.
Viszont ha csak 4GB ramod van, Steamen van opció Low memory mód, ha játszol, azzal indítsd.
Plusz neten van egy kód -legális- amit ha használsz, a játék csúnyább lesz, de jobban fog futni.
(Egyébként ajánlom a 115ös pve szervert, vagy szimplán a pve szervereket, pvp szerverek elég nagy szívások...)
Ha van a játékkal kapcsolatban kérdésed, nyugodtan írj! :)
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy jól csak akkor fut, hogyha legalább I5ös procid van, de talán az I3mal is futna csak valószeg fpsed nem nagyon lenne (ha valami baromságot írok elnézést xd)
5/5 Venom22 válasza:
Menne csak döcögősen. https://www.youtube.com/watch?v=fMkWb9nnCfY&ab_channel=Aimbo.. ez segíthet az FPS-en meg ha pvp-zel akkor se rossz mert kiveszi a Flash-hatását meg jobban látsz meg jobb az FPS-ed is. De ha teheted akkor szerintem vegyék még ramot a gépbe mert az nagyon eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!