Ark survival evolved elmenne a gépemen?
Kevés a ram (nekünk 7,700at eszik)
A proci az jó, kártya határeset, ne várj magas grafikai beállításokat. Van hozzá egy kód, ami butítja a grafikát FPS-ért + ha low memoryval futtatod, akkor tudsz vele játszani, szóval igen, végülis elmenne a gépeden.
Elméletileg igen, egy próbát mindenképp megér. Számolj vele, hogy elég alacsonyon fog futni (nem profil szerint Lowon, mert ennél a játéknál különösen igaz, hogy egyesével, apránként kell a grafikai beállításokkal bíbelődni, hogy kihozz belőle valamit). Valamint, a hivatalos szervereken rengeteg lag, bugok, a játék oldalon pedig erős grafikai optimalizálatlanság van jelen.
Azzal, gondolom, tisztában vagy, hogy bazi erős gépeken is elég gyérül fut. Olvasni i7 + GTX 980-ról, hogy nincs meg 60 FPS átlag Highon... Én egy i5 + R9 290X + 8GB RAM gépen futtatom, egy-két beállítás Highon, van ami Epicen, de inkább sok van Lowon (árnyékok pl.), és így kapok átlag 40-45 FPS-t, jobb napokon.
Amiről az első válaszoló beszél, az DX10-es grafikával futtatja, minden magot kihasználva. Rendesen lebutítja (játszottam vele úgy is), rondább lesz, mint Lowon, de pl. az én gépemen 80-90FPS-t produkált úgy.
Meg amennyire ennek a videónak lehet hinni, itt egy i3 + 8GB RAM társaságában futtatja a srác:
https://www.youtube.com/watch?v=nFaEvNNQoBU
Erősen ajánlom, hogy várj ki egy akciót, ha megvennéd. Szokott 15-16 euró körül elérhető lenni. Jó játék, jó játék, de Early Access ide vagy oda, 28 euró pofátlanul sok egy ilyen bughalmazért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!