Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Dishonored...

Mi a véleményetek a Dishonored című videójátékról?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint az egyik kedvencem habár jó pár hiba van benne.
2016. aug. 9. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Imádom, alig várom a 2. részt.
2016. aug. 9. 01:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is,de azért sajnálom hogy a második részben már nem Corvo-val leszünk.
2016. aug. 9. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vártam tőle sokat, de egyszer 1100 forint volt PS Storeon, és mikor rákerestem mindenhol azt írták hogy jó játék, ezért úgy voltam vele hogy miért ne, egy próbát megér. Nagyon tetszett, őszintén szólva nem egy forradalmi játék, de elérte azt hogy körülbelül a bordélyházas küldetéstől egy huzamban végigjátsszam, leültem elé reggel 10-kor és arra lettem figyelmes hogy már vége is, és este 6 óra van. Pedig én nem szoktam videó játékokkal többet játszani egy huzamban 2-3 óránál, azóta is a Dishonored az egyetlen játék ami így hozzákötött a képernyőhöz, meg talán még az Uncharted 4. Szép grafikája volt, nagyon tetszett az irányítás, kontrollerrel is nagyon könnyedén és pörgősen lehetett futni, ugrani, teleportálni, tényleg úgy éreztem benne magamat mint egy bérgyilkos, és a játék végére sok taktikát megtanultam, gyakorlatilag normalon a teleporttal és egy karddal bármennyi katonát le tudsz darálni, esélyük sincs. Ráadásul magyar felirat is volt hozzá, én személy szerint nem használtam, de biztos hogy rengeteg játékosnak segített megérteni a történetet. Jók voltak a választások is, illetve hogy mindig volt valami olyan mód amivel ki lehetett iktatni a célpontokat anélkül hogy megölted volna őket. Szerintem a maga nemében hibátlan játék, 1 dolog nem tetszett, méghozzá a hamuvá változtató képesség. Bárkit leszúrhatsz hátulról, és egyből porrá válik a testük, viszont a chaos meterhez ugyanúgy hozzáad, pedig teljesen logikátlan, mert a patkányok a hamut nem tudják megenni. Ez eléggé megkavart.
2016. aug. 9. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled de a negatívumok közé sorolnám azt is hogy habár a játékkörnyezet jól össze van rakva de a grafika pár kivételt leszámítva elég ronda még az akkorihoz képest is,meg hogy Corvo meg se szólal a játék fojamán,és habár nem negatívum de jó lett volna ha teljesen openworld lett volna a játék habár így is jó de na,és elég rövid is a játék,de amúgy minden jó.
2016. aug. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!