Szerintetek milyen konzolt érdemes vennem?
Attol fugg mennyit szeretnel kolteni, milyen jatekok erdekelnek.
FPS: Xbox 360 (Halo 3, ODST Orange Box veri a Kill Zone-t es Resistance-t)
RPG: Xbox 360 (Mass Effect 2 es a Demon's Soul se tudja ezt a megakadalyozni)
Autos: Jelenleg Xbox 360 (Legalabbis a Gran Turismo megjeleneseig biztos, de jelenleg a Forza 3 a kiraly)
Third Person Shooter: Preferencia kerdes (kb egyforma a kinalat Conviction, Gears of War 1-2, es Alan Wake Versus Uncharted 1-2, Metal Gear Solid 4)
Sandbox Game: Mindegy (Crackdown 1-2 Versus infamous)
RTS: Xbox (Halo Wars)
Verekedos: PS3 (God of War 3 nak nincs az Xboxon parja)
Minden mas: PS3 (pl LittleBig Planet, Heavy Rain)
Azt hozza teszem, hogy bar szerintem az Xbox 360 exkluziv jatekok egy kicsit jobbak, a PS3 jatekai sokkal valtozatosabbak. HA hozza adod meg azokat a jatekokat melyeket mind ket platformon lehet jatszani akkor mar lehet, hogy valtozatossag fontosabb lesz mint a kinalat. Pl Hiaba jobb a Halo3 mint a Killzone 2 (multiplayerben) ha ugyis a Modern Warfare 2 jatszik mindenki... Nekem az Xbox 360 azert jobb: mivel en pont azokat a jatekokat szeretem amiben jobb: RPG, FPS, TPS, Sandbox, Verseny.
"RPG: Xbox 360"
Jézusom, te hülye vagy?
Az X360-ra az FFXIII kivételével nem jött még középszerűnél jobb RPG...
Ha ilyen populáris, könnyen emészthető és jellemtelen játékokkal akarsz játszani, akkor vegyél X360-at, ha komolyabb, összetetteb cuccokat kedvelsz, akkor PS3, ha pedig a barátaiddal akarsz szórakozni főként, akkor Wii. (Ja, verekedős játékokban is a Wii a nyerő: SSBB.)
Mass Effect 2 messze a legjobb RPG (ha jatszottad volna tudnad). Nincs semmi a PS3an ami a kozelebe erhetne. A Valkyria Chronicles jo, de a Mass Effect 1 et se nagyon veri, a Demon s Soul meg inkabb hasonlit a Diablohoz mint egy igazi RPG hez (mondjuk nekem igy is tetszik). Egyebkent a Lost Odyssey is eleg jo kritikat kapott az Xbox-on de nekem egyaltalan nem jott be... Mas PS3 exklusziv RPG meg nagyon nincs amelyet erdemes lenne megemliteni (White knights gagyi).
A Dragon Age szebb a PS3-an, viszont cserebe akadozik neha... Eternal Sonatanak van egy ket extra reszlete a storyhoz... A Fallout szebb az Xbox 360on mivel a tajakat valamiert tavolabbra tudja kirajzolni...
Ha valamit kihagytam (mar a ps2 rpgken kivul melyek futnak a ps3an) akkor kerlek emlitsd meg...
Xbox 360 Xbox 360 Xbox 360 Xbox 360 Xbox 360
Nagyon sok konzolom van(volt) Ps1, Ps2, Ps3, Nds, PSP, DEH AZ Xbox 360 FOGOTT MEG!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!