Hol és mennyiért érdemes eladni Xbox 360 konzolt?
Úgy döntöttem, eladom, és PC-t veszek xboxom helyett, de nem tudom, hogy, hogyan, és mennyiért érdemes eladni (csak a vaterát ismerem). A gépem 250gb-os slim (HDD külön lett vásárolva), minden alap tartozékkal, az alábbi játékokkal:
Lemezeken: Halo 3, ODST, Reach (limited edition), Battlefield Bad Company 2 limited, Medal of Honor tier 1, Gears of War, Crysis 2, Call of Duty WaW, Mw2 Hardened edition, Black Ops
gépre letöltve, xbox marketplaceből: Gears of War 2, Assassin's creed 1-2, CoD 1, 2, 4
ezen felül sok játékhoz map packok/DLC-k is vannak (pl Black opshoz az új escalation is)
remélem, ez ér 100e Ft-ot
előre is köszönöm a válaszokat
Szerintem egyben nem fogod tudni eladni, a gép magában nagyon keveset ér, és szerintem senki nem fog pont ezekért a játékokért egyben duplaannyit még ráfizetni, mint a konzol...
Passzold el külön a konzolt, játékokat feldobod vaterára, ott jó áron hamar elkelhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!