Mackoka123123 kérdése:
Mesterlövészes játékok érdekelnének! Többi lent?
Figyelt kérdés
Jó érdekes,mesterlövészes játékok érdekelnének,mint a Sniper Elite, ha lehet legyen benne lassítás de ha nincs az se baj,?
Gépem:
videó kártya: gtx1080
ram: 16gb ddr4
proci: i7
Előre is köszönöm a válaszokat:)
2016. aug. 8. 12:04
1/5 anonim válasza:
Mesterlövész
2/5 anonim válasza:
stickman sniper :D online games
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de a Mesterlövész,játék-nem egy mai és a grafikája eléggé "csúnya" szerintem,de ez csak az én véleményem,azért köszönöm a választ:)
2016. aug. 8. 12:22
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Maga a Mesterlövész nevezetű játékot nem a grafikája miatt kell játszani! Az egy kultusz lett itt Magyarországon, addig ne is merd magadat gamernek nevezni!
5/5 A kérdező kommentje:
Figyelj le írtam,hogy nekem nem tetszik,ez van ez nem az én hibám,és a gépemet se hiába vettem,azért szeretek jó grafika mellet játszani,és én is,tudom,hogy nem csak a grafika számít de nekem ebben a térben viszont igen,viszont inkább játékot írj,mint vitát kezdj,köszönöm:)
2016. aug. 8. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!